30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Ertuğrulspor:2 - Cevizköyspor:2

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi C Gurubu'nda Pınarhisar'da oynanan mücadelede Ertuğrulspor ve Cevizköyspor takımları 1'er puana razı oldular.

SAHA: Pınarhisar Toprak
HAKEMLER: Gürkan Horoz, Tolga Yıldıztepe, Yusuf Yurtsever

ERTUĞRULSPOR: Gürkan Gören-Şener, Mehmet, Soner, Tanju, Ersin Varol, Cenk(Dk.46 Ufuk),Erdem, Gürkan Uzunçay, Ersin Bilgin, Coşku
YEDEKLER: Burak, Sercan, Ufuk, Barış
TEKNİK SORUMLU: Sezai Akyıldız

CEVİZKÖYSPOR: Gürel-Fikret, Önder, Seydi, Barış Tufan, Yusuf, Turgut, K.Barış(Dk.46 Ergül),Gürsel, Umut, Kani(Dk.65 Tuncay)
YEDEKLER: Adem, Ergül, Hüseyin, Tuncay, Ahmet, Cüneyt
TEKNİK SORUMLU: Rahman Babacan

GOLLER: Dk.12 Yusuf, Dk.25 Turgut(Cevizköyspor)-Dk.43 Önder(k.k.), Dk.70 Ersin Bilgin(Ertuğrulspor)
SARI KART: Gürsel, Turgut, Seydi(Cevizköyspor) 

İlk hafta oynadıkları maçlardan puansız ayrılan iki ekip Ertuğrulspor ve Cevizköyspor 16 Mart 2008 Pazar günü saat 13.00’de Pınarhisar Toprak Saha’da karşı karşıya geldiler.

Ertuğrulspor sezonun ilk haftasında yine Pınarhisar’da oynanan maçta Poyralıspor karşısında 2–0 öne geçmesine rağmen, rakibine yenilmekten kurtulamamış ve sahadan 5–3 mağlup ayrılmak zorunda kalmıştı. Cevizköyspor takımı da Ahmetbey Sahası’nda oynadığı ilk hafta mücadelesinde rakibi Düğüncübaşıspor’a 2–1 yenilmişti.

Pınarhisar’daki maça iki takım da 3 puan parolası ile başladı. Büyük bir bölümü rüzgâr altında oynanan maçı ilk yarısında Cevizköyspor takımı Yusuf ve Turgut’un kaydettiği gollerle 2–0 üstünlük sağladı. İlk yarı bu skorla bitecek derken, gelişen bir Ertuğrulspor atağında Cevizköyspor defans oyuncusu önder yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderince skor 2–1 oldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarıya her iki takım da birer oyuncu değişikliği ile başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarının ortalarında Cevizköyspor ceza sahası içerisinde oluşan bir karambolde topu iyi takip eden Ersin Bilgin yaptığı düzgün vuruşla kaleci Gürel’i mağlup ederek skoru 2-2’ye taşıdı. Mücadelede başka gol olmadı ve Ertuğrulspor ve Cevizköyspor takımları sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 14:51:02
Güncelleme :17 Mart 2008 Pazartesi 15:03:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cevizköy taraftarı IP: 78.178.202.xxx Tarih : 30.03.2008 23:03:44

yeni transferler kani ve barış sizlere sonuna kadar güvenioruz her zaman arkanzdayız cevizköy taraftarı başarılar diler