30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Ertuğrulspor Centilmenlik İstiyor

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi C Gurubu takımlarından Ertuğrulspor Camiası Vize'de oynadıkları maçta Çakıllıspor Takımı'nın kendilerine yaptıkları çirkin muamelenin Spor ve Sporcu Ahlâkına yakışmadığını savunuyor.

23 Mart 2008 Pazar günü Vize Belediye Sahası'nda Çakıllıspor ile karşılaştıklarını ifade eden Ertuğrulspor Yöneticisi Sezai Akyıldız; "Bizler zor şartlar altında, işimizi gücümüzü bırakıp maçlara çıkmaya çalışıyoruz. Çakıllıspor'un bize karşı uyguladığı kötü muamele bizleri son derece üzmüştür. Bu yapılanları Spor ve Sporcu Ahlâkına yakıştıramıyoruz" dedi.

Yer yer bu tür müsabakalarda bazı kendini bilmez seyirciler ile karşılaştıklarına dikkat çeken Lüleburgaz Ekibi Ertuğrulspor Yöneticisi Akyıldız; Çakıllıspor taraftarlarının ve özellikle oyuncularının maçın başlama düdüğünden itibaren, mücadeleyi yöneten hakemler ve kendi oyuncuları üzerinde hakarete varan baskılar kurduklarını dile getirdi. Çakıllıspor Seyircisinin ve futbolcularının resmen Futbol Terörü yarattığını sözlerine ekleyen Sezai Akyıldız; bu yapılanları gururlarına yediremediklerini, centilmenlik istediklerini,bu tür terbiyesizlikler karşısında gerekli birimlerin gerekli önlemleri alacağına inandıklarını ve bir daha böyle şeyler yaşamak istemediklerini söyledi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 00:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?