6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Hastane sahibi yolda ölü bulundu

Çorlu'daki 4D Millet Hastanesi ile Silivri Millet Hastanesi’nin sahibi İbrahim Güngör TEM yolunun Lüleburgaz bölümünde başına tek kurşun sıkılarak ölmüş olarak bulundu.

TEM yolunun Lüleburgaz bölümünde devriye görevi yapan trafik ekipleri Lüleburgaz gişelerinden sonra, Kemal Dirlik viyadiğünden sonra bir otomobilin Edirne yönünde yolun sağ tarafına park ettiğini görünce şüphelenerek durup kontrol ettiler. Polisler araç sürücüsünün basından tek kursunla vurulduğunu fark edince jandarma komutanlığına haber verdiler. Lüleburgaz Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde yaptıkları tespitte otomobilin içinde ölü bulunan sürücünün İbrahim Güngör olduğunu belirledi. Otomobilde yapılan aramada Güngör’e ait ruhsatlı tabancası bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri tabancaya ve otomobildeki şahsi eşyalarına incelemek üzere el koydu.

EKONOMİK KRİZ İÇİNDEYDİ

Yapılan ilk incelemede İbrahim Güngör’ün intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiği anlaşılamadı. Çorlu 4D Millet Hastanesi ve Silivri Millet Hastanesi Sahibi İbrahim Güngör’ün bir süreden beri ekonomik kriz içinde olduğu ve hastanede çalışan personelin maaşını ödeyemediğini öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


milliyet
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 12:33:26
Güncelleme :31 Temmuz 2007 Salı 12:37:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?