2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRKLARELİ

Haydi kiraz şenliğine!

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Karahıdır Kiraz Şenliği'nin 14 Haziran Cuma günü yapılacağını bildirdi.

Çağlayan, yaptığı yazı açıklamada, şenliğe tüm Kırklareli halkını davet etti. Kırklareli'nin adının Karahıdır Kirazı ile duyurulacağını ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti:

"Karahıdır kirazı oldukça lezzetli olup, düzenlediğimiz şenlik sayesinde Türkiye'ye tanıtılmasını amaçlamaktayız. Şenliklerimiz kapsamında kiraz yarışması düzenlenecek olup, katılımcılara kiraz dağıtılacaktır. Şenlikler kapsamında yerel şarkıcılar konser verecek."

-Kur'an kursları kayıtları başladı

Kırklareli Müftüsü İsmail Bayrak, yaz dönemi Kur'an kursu kayıtlarının başladığını bildirdi.

Bayrak, yaptığı yazılı açıklamada, yaz Kur'an kurslarının tüm camilerde 24 Haziran Pazartesi günü başlayacağını belirtti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kur'an kurslarını yoğun bir katılım ile açmayı istediklerini ifade eden Bayrak, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın Kur'an-ı Kerim'i ve mealini öğrenmeleri, dini bilgilerini geliştirmeleri, dini içerikli sosyal ve kültürel etkinliklerden yararlanmaları amacıyla her yıl düzenlenen Yaz Kur'an Kursları'na katılımın bu yılda yoğun olmasını bekliyoruz. Kur'an Kursları'na katılmak isteyen öğrenci ve vatandaşlarımızı İl Müftülüğüne bekliyoruz." 

AA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2013 Çarşamba 17:10:37
Güncelleme :20 Haziran 2013 Perşembe 18:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABDULLAH GÖK IP: 88.238.85.xxx Tarih : 2.09.2013 11:18:47

KIRKLARELİ  İLİNE  YAKISIR KİRAZ  ŞENLİKLERİ  HAYIRLI OLSUN MİLETİMİZE SAYGILARIMLA