8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRKLARELİ

Hedeflerimiz geleceğe yönelik

Trakya Fenerspor Kulübü Başkanı İbrahim Dinçel; geleceğe yönelik hedefler peşinde olduklarını belirtti.

Bu sezon yeni kurulan ve Kırklareli Amatör Futbol Ligi’nde U-13 Takımı ile mücadele eden Trakya Fenerspor Futbol takımı 16 Mayıs Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynadığı maçta Lüleburgazsppor’a 3-0 yenilmesine rağmen, sergilediği güzel futbol ile tribünlerden alkış aldı.

Rakipleri ile oynadığı maçları farklı kazanan güçlü rakipleri Lüleburgazspor karşısında başa baş mücadele eden Trakya Fenerspor oyuncularını maç sonrası soyunma odasında Kulüp Başkanı İbrahim Dinçel ve Sportif Direktör Ali Erpehlivan tebrik ederek, kutladı.

“Gerek yönetim, gerek teknik kadro, gerekse taraftarımızla uzun bir maratonun içerisinde yer almak için bu yola baş koyduk “ diyen Kulüp Başkanı Dinçel, hedeflerinin geleceğe yönelik olduğunu ve başarı için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Her geçen gün takımlarının hissedilir bir biçimde daha da iyiye gittiğini belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Fatma Aykut da; özellikle oyuncularının ailelerini sürekli arkalarında görmekten memnuniyet duyduklarını ve gelecekte Trakya Fenerspor’u çok güzel günlerin beklediğine inandıklarını sözlerine ekledi.

Trakya Fenerspor Takımı 18 Mayıs Salı günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 18.30’da yine bir başka Lüleburgaz ekibi Onurspor ile karşı karşıya gelecek.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 00:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?