30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Hırsızların kış mesaisi başladı

Son yıllarda özellikle kış mevsimini fırsat bilen hırsızlar bu yıl da havaların soğumasıyla Pınarhisar’daki mesailerini başlattılar.

Pınarhisar Yüzevler mevkii hastane yolunda E.K. , R.B. ve E.A.'nın evlerine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler E.A.'nın evinden 450 YTL alırlarken, girdikleri evlerde eşyalara zarar vererek kaçtılar.

2 Aralık Salı günün akşamı 18.00 ila 21.00 saatleri arasında olduğu belirtilen hırsızlık olaylarında hırsızların E.A'nın evinden ailenin Kurban Bayramında Kurbanlık almak için ayırdıkları 450 YTL'yi alıp, evdeki eşyaları dağıtarak kaçtıkları belirtildi.

R.B'nin evinde kendilerine yarayacak bir şey bulamayan hırsızların dolaptan aldıkları meyveleri yedikleri ifade edildi. E.A.'nın evinde ise maddi ve manevi her hangi bir hasarın olmadığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde ilçeye bağlı Yenice Beldesi, İslambeyli, Kurudere ve Çayırdere Köylerinde de işyerlerine girilmek suretiyle hırsızlık olayları yaşandığı öğrenilirken, yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili geniş çaplı tahkikatlar devam etmekte. 

Süleyman Karael-Pınarhisar/Kenthaber
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 20:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?