7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Hukuki mücadelemi sürdüreceğim

VALİ MUŞMAL MERKEZE ALINMASINI ELEŞTİRDİ

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne alınan Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, görevi süresince her zaman halka hizmet etmeye çalıştığını belirterek, merkeze alınmasıyla ilgili hukuki mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

Muşmal, valilik binasında basın toplantısı düzenledi. Göreve gittiği her bölgede halkla iç içe olduğunu, görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını fakat buna rağmen merkeze alındığını ifade eden Muşmal, "35 yıllık devlet hizmetim boyunca hiç hata yapmadığımı düşünüyorum. 2 defa mahkeme kararıyla görevime döndüm ve bu süreçten sonra hukuki mücadelemi sürdüreceğim" dedi.

Muşmal, 90 günde 2 yer değiştiren vali olarak rekoru elinde bulundurduğunu belirterek, "Mahkeme kararıyla görevime geri döndüm. Elazığ'da 17 gün, Kırklareli'nde de 83 gün kaldım. Sürekli vatandaşla iç içeyim. Hiçbir zaman birilerine yaranma düşüncem olmadı. Kömür dağıtımı sırasında da görevimi yaptım. Sadece kömür dağıtımını denetlemeye gitmiştim" diye konuştu.

Kırklareli'ne hizmet etmek için geldiğini ve buna rağmen kendisine fırsatın verilmediğini ifade eden Muşmal, "Bölücülük yapmamışım, yolsuzluk yapmamışım ama 83 günde merkeze alındık. Bundan sonraki süreçte de hukuki mücadelemi sürdüreceğim" açıklamasında bulundu.

VALİ MUŞMAL MERKEZE ALINMASINI ELEŞTİRDİ
VALİ MUŞMAL MERKEZE ALINMASINI ELEŞTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2010 Cumartesi 17:11:02
Güncelleme :19 Aralık 2010 Pazar 09:21:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?