6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Hüseyin Pelvan Vefat Etti

Poyralı Spor Kulübü'nün Kurucularından olan ve 19 yıl gibi uzun bir süre Poyralı Spor Kulübü'ne Başkanlık da yapan Hüseyin PELVAN yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 19 Şubat 2007 Pazartesi günü hayata gözlerini yumdu.

 Poyralı Köyü'nde olduğu kadar, Pınarhisar çevresinde, diğer çevre il ve ilçelerde de çok yönlü kişiliği ile tanınan ve oldukça sevilen Hüseyin PELVAN 1977-2000 yılları arasında belirli aralıklarla 19 yıl Poyralı Spor Kulübü Başkanlığını yürütmesinin yanı sıra, Kırklareli Amatör Spor Külüpleri Fedarasyonu bünyesinde 2 yıl yöneticilik de yaptı. Ayrıca 2000-2005 yılları arasında Poyralı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin de Başkanlığını başarı ile yürüten ve Poyralı Köyü'ne oldukça önemli ve faydalı icraatları olan Hüseyin PELVAN'ın cenazesi, 20 Şubat 2007 Salı günü öğle namazına müteakiben Poyralı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, göz yaşları arasında Poyralı Köyü Mezarlığı'na defnedildi.

Hüseyin PELVAN'ın Cenaze Törenine Pınarhisar İlçesi Belediye Başkanı Mehmet KAPILI, CHP Pınarhisar İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa ALTINTAŞI, Köy-Koop Birlik Başkanı Erdoğan KANTÜRER, Poyralı Spor Kulübü Başkanı Hasan PARKIN, Kulüp Yöneticileri ve Futbolcular, çevre köylerin muhtarları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hüseyin PELVAN'ın aralarından zamansız ayrılışının kendilerini oldukça üzdüğünü belirten Poyralı Spor Kulübü Başkanı Hasan PARKIN "Hüseyin PELVAN Kulübümüze başkanlık yaptığı 19 yıl süresince Poyralı Spor'a çok önemli ve anlamlı işler yaptı. Kendisine Yüce Allah'tan Rahmet Ailesine başsağlığı diliyoruz" dedi. Hüseyin PELVAN'ın cenaze töreninde uzun yıllar başkanlığını yürüttüğü Poyralı Spor Kulübü ve Köy-Koop Kırklareli Birliği tarafından hazırlanan çelenkler, Poyralı Spor Külübü futbolcularınca taşındı.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 09:34:22
Güncelleme :21 Mart 2007 Çarşamba 19:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur özgün PELVAN IP: 85.96.165.xxx Tarih : 27.02.2007 00:43:57
Babamız rahmetli Hüseyin PELVAN'ın yapmış olduğunuz haberde soyisminin yanlış yazıldığını gördük.PELVAN olarak mümkünse değiştirmenizi rica ediyoruz.Çalışmalarınızda başarılar dileriz.TEŞEKKÜRLER