30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

İlköğretim haftası kutlamaları

Pınarhisar Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunulup, İstiklâl Marşımızın okunmasının ardından törene Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda devam edildi. 

Pınarhisar İlçe Kaymakamı Atif Çiçekli, Belediye Başkanı Mehmet Kapılı, Askeri Erkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Erkenoğlu, Öğretmenler, Öğrenciler ve öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’ndaki törende okul müdürü Raşit Sopa ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Erkenoğlu birer konuşma yaptılar. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve yeni gelen öğrencilere “hoş geldiniz” denilerek çiçeklerin verilmesinin ardından tören son buldu.

OKUL ZİYARETLERİ

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulundaki törenin ardından Pınarhisar İlçe Kaymakamı Atif Çiçekli, Belediye Başkanı Mehmet Kapılı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Erkenoğlu Okulun 1.Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ettiler. Daha sonra öğretmenler odasına geçen gurup burada bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldılar.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’ndan sonra ilçenin bir diğer okulu olan Koloğlu İlköğretim Okulu’na geçen gurup burada da sınıfları ziyarette bulunarak öğrencilerle sohbet ettiler. Koloğlu İlköğretim Okulu’nda Anasınıfı ile 2. ve 4. sınıfların ziyaretleri esnasında İlçe Kaymakamı Atif Çiçekli ve Belediye Başkanı Mehmet Kapılı öğretmenlerden okul ile ilgile ilgili bilgiler alırken, öğretmenlere herhangi bir eksiklerinin olup olmadığını sordular ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını belirttiler.

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 09:52:33
Güncelleme :9 Ekim 2008 Perşembe 13:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?