30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Kaymakamlıktan Sağlık Hizmeti

Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahibi muhtaç vatandaşlara yönelik hizmetler sınırsız bir şekilde devam ediyor.

İlçe Merkezi ve Çevre Köylerdeki tüm ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü sorunları ile ilgilenen Pınarhisar İlçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile yürüttüğü Sağlık Hizmetlerine bir yenisini ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yürüttüğü bir projeyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara Yardım Kartı çıkararak kolaylık sağlanmıştı. 


Yine İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından İlçe Merkezinde ve ilçeye bağlı köylerde ikamet eden tüm engelli vatandaş Salı ve Perşembe günleri bizzat Vakfın özel aracı ile Kırklareli Devlet hastanesine götürülerek hak edenlere "Sağlık Kurul Raporu" alınması konusunda yardımcı olunuyor. Bu konuda memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Pınarhisar İlçe Kaymakamlığı'nın son yıllarda oldukça faydalı işlere imza attığına dikkat çekiyorlar.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 12:38:27
Güncelleme :9 Nisan 2008 Çarşamba 13:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuna dinçer IP: 85.102.180.xxx Tarih : 15.05.2008 12:43:43

ilçemiz kaymakamı ç.ok güzel bir yardıma adım atmış çok güzel bir şey bence.