30
Mayıs
2024
Perşembe
KIRKLARELİ

Kaza kurbanlarına hazin veda

Yakınları ile birlikte Anneleri Güler Aktoprak’ın cenazesini getirirken geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Ergun Aktoprak ve kız kardeşi Kadriye Bakır Kırklareli’nde toprağa verildiler.

Bilindiği üzere Pınarhisar İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Ergun Aktoprak(42) 5 Ocak 2009 Perşembe günü Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden annesi Güler Aktoprak’ın cenazesini hastaneden alıp yakınları ile birlikte eve getirirken trafik kazası geçirmişti.

Yaşanan talihsiz olayda hayatını kaybeden Ergun Aktoprak ve Kadriye Bakır kardeşler 6 Ocak 2009 Cuma günü anneleri Güler Aktoprak ile birlikte Kırklareli Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildiler.

İkindi namazına müteakiben Kırklareli Karaca İbrahim Camii’nde gerçekleştirilen cenaze törenine Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş ve Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan da katıldılar. Vali Coş merhum Ergun Aktoprak’ın ayakta güçlükle durabilen çocukları Okan ve Doğukan’a taziyelerini iletti.

Ergun Aktoprak’ın Pınarhisar’dan cenazeye katılan mesai arkadaşları, yakınları ve dostları son yolculuğunda kendisini yalnız bırakmadılar. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 10:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alparslan Keskin IP: 78.160.116.xxx Tarih : 17.01.2009 23:17:25

Üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Kayseri Hakimi.