7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Kaza yapıp kaçan astsubay yakalandı

Kırklareli'nde 0.65 promil alkollü olduğu belirlenen Pınarhisar İlçesi Askerlik Şubesi Başkanı Astsubay Başçavuş 40 yaşındaki H.E.'nin otomobili ile çarpıp kaçtığı 2 çocuk babası 31 yaşındaki Sedat Örslü öldü. Kaza yerinden kaçan H.E. jandarma tarafından yakalandı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi Erenler Köyü çıkışında meydana geldi. Yönetimindeki otomobil ile Kırklareli'nden Pınarhisar'a giden Pınarhisar Askerlik Şubesi Başkanı H.E., çöplerden atık malzemeler toplayarak geçimini sağlayan 2 çocuk babası Sedat Örslü'ye yol kenarından yürüdüğü sırada çarptı. Örslü çarpmanın etkisiyle öldü, H.E. durmadan yoluna devam etti.

İhbar üzerine gelen ve kaza yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri ise görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda otomobilin kırmızı renkli olduğunu ve Ankara plakalı olduğunu belirleyince yol kenarınaki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Bu kayıtlar doğrultusunda otomobilin plakası tespit edildi ve yol kontrolü yapan jandarma ekibi otomobili durdururken H.E.'yi gözaltına aldı. Olaydan 2 saat sonra yakalanan H.E.'nin 0.65 promil alkollü olduğu belirlendi. Soruşturma sürüyor.

 

...
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 00:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?