7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Kırklareli SSK müdürü rüşvetten tutuklandı

Kırklareli SSK Müdürü, “menfaat temin etmek” suçundan tutuklandı.

Bir vatandaş, SSK Müdürü Mehmet Çelikkanat'ın kendisinden bir iş karşılığı “rüşvet” istediği gerekçesiyle Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, şikayetçi oldu.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, şikayet üzerine, şikayetçi ile Mehmet Çelikkanat'ın görüşmesi esnasında yaptığı baskında, menfaat karşılığı verildiği belirtilen paralarla birlikte Çelikkanat'ı suçüstü yakaladı.

Polis ekipleri, M.Ç. ile ilgili işlemleri tamamlayarak Kırklareli Cumhuriyet Savcılığı'na sevk etti.

Savcılıkta suçlamaları reddeden zanlı, tutuklanma istemiyle çıkarıldığı mahkemede “Menfaat temin etmek” suçundan tutuklanarak Kırklareli E Tipi Cezaevi'ne konuldu.



a.a.
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 16:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal kavucuklu IP: 88.236.26.xxx Tarih : 2.10.2007 15:58:47

çok iyi olmuş fakat hala rüşvet alan şahoslar var.nedeni ise babaeski ALPSA çalışanlarının ssk paraları 10 gün veya 15 gün olarak ödeniyor.işçiler tam ay olarak çalışıyor ve genelde mesai oluyor ama iş sigortaya gelince her ay bayanın biri elinde küçük bir kayıt defteri ile çalışanları zorla ücretsiz izin kullandım diye imza attırıyorlar kimse memnun değil ama iş olmadığından mecbur kalıyorlar buna bir çözüm bulunmasını istamakla beraber çalışanlara insan gibi davranmıyorlar kimse birşey yapamıyor.ayrıca servis arabaları cok eski olup kaza yapmaya elverişli buna çözüm bulun lütfen bu servis aracları denetlenmiyyormu serviste bulunan calısınlar herhangi bir kazada ne gibi hakedebilir? Bunların denetlenmesini istiyoruz siteye giren bütün arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz