30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Kırklareli Üniversitesi'nde devir teslim

Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Semiha Öztuna, yerini Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimleri Meslek Yüksekokulu Gıda Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Sadık Uçar’a devretti.

Dün Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda saat 14.00’da, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Aykaç’ın da katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde, Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Semiha Öztuna, mühür beraatını Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Sadık Uçar’a vererek yeni görevinde başarılar diledi.

Görevini Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Sadık Uçar’a devreden Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Semiha Öztuna gerçekleştirdiği konuşmasında “Sayın Rektörü, idare personelim yeni yılın hepiniz için hayırlı olmasını diliyorum. 2004 yılının Eylül ayında dört yıl önce aldığım müdürlük görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum.

Dört yıl zarfında üç defa müdür olarak atandım. Dört yıl önce Trakya Üniversitesi Kırklareli Meslek Yüksekokulunda göreve başladığımda 3500 öğrenciyle başladık. Zaman içerisinde sosyal bilimler ve teknik bilimler olarak ayrıldık.

En son Mayıs ayında Kırklareli Üniversitesi kurulmasıyla, Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olduk. Dört yıl boyunca okula öğretim üyesi arkadaşlarımızla birlikte eğitim öğretime elimizden geldiğince, imkanlar dahilinde mevcut şartları iyileştirerek eğitim öğretimi sürdürdük. Bu karar bugün alınmış bir karar değildi. Çalışma arkadaşlarım biliyorlar, ben dönem sonu itibariyle ayrılmayı planlamıştım. Fakat sayın rektörümüzün gelmesini bekledik. Ben öncelikle bu görevi öncelikle siz teslim etmek istedim.

Sizde uygun gördünüz teşekkür ederim. Sabah sayın Rektörümüzün yaptığı görevlendirme ile Sadık hocam vekaleten müdürlüğe atandı. Okulumuzun 12 idari personelimiz, 18 kadrolu öğretim elemanımız, 1 akademik kadromuz, bugün itibariyle 1524 öğrencimiz, 3 gündüzde 6 gecede olmak üzere 9 faal programımız mevcut. Ben katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor. Müdürlük görevine devrettiğim Sadık Uçar hocamın bu görevi başarıyla sürdüreceğine inanıyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Semiha Öztuna konuşmasının ardından ise Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu mühür beraatını Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Sadık Uçar’a vererek yeni görevinde başarılar diledi.

Daha sonra ise bir konuşma yapan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Aykaç “Değerli meslektaşlarım, değerli eski ve yeni müdürlerimiz hepinizi saygıyla selamlıyorum. Semiha hanımla ilk tanışmamızda kendi kararını önceden verdiğini bana ifade etti.

Ben biraz ısrar etmeye çalıştım. Kendisinin gerçekten devam etmesini istedim, düşüncem oydu. Fakat o özel durumlarını söyledi. Daha da önemlisi akademik kariyer bakımından daha fazla zaman ihtiyaç duyduğunu söyledi. Bende bu yüzden ısrar etmedim. Dolayısıyla Semiha hanımın tercihi bu yönde gerçekleşmiş oldu.

Kendilerini kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Görevi devralan müdürümüz sayın Sadık Uçar beyefendeyi’de yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Gazetetrakya
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 12:09:58
Güncelleme :24 Eylül 2008 Çarşamba 12:22:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?