6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Kırklareli’de kaza: 3 ölü, 4 yaralı

KIRKLARELİ’de aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu otomobil, önce yol kenarındaki trafik levhalarına çarptı, ardından da şerit değiştirerek karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada, 1'i çocuk 3 kişi ölürken, 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 00.30 sıralarında Kavaklı Beldesi yakınlarında meydana geldi. Kırklarlareli’den Babaeski'ye yönüne giden Feridun Turgutoğlu yönetimindeki 34 BV 7043 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki trafik levhalarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç orta refüjden diğer şeride geçerek karşı yönden gelen Fikret Uçar yönetimindeki 39 AT 017 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Feridun Turgutoğlu ile yanındaki kızı Jülide Turgutoğlu ve diğer araçta bulunan Gülsün Uçar olay yerinde hayatını kaybederken, diğer sürücüsü Fikret Uçar, eşi Fatmanur Uçar, oğlları Tolga ve Yiğitcan Uçar da yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 19 Mart 2007 Pazartesi 09:42:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çiğdem 5-a IP: 78.184.44.xxx Tarih : 13.03.2008 13:02:05

jülide ben çiğdem sınıf arkadaşın.canım benim keşke gitmeseydin bulgaristana.olayı açıklayım.jülide bulgaristana gidiyordu memleketine...ordan dönüşte jülide......