30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Kırklarelili gençler Valiyi ziyaret etti

Gençlik Merkezleri Değişim Programı Kapsamında Uşak’a gelen Kırklarelili gençler Vali Kayhan Kavas’ı ziyaret etti. 

Gençlik Merkezleri Değişim Programı kapsamında 14-19 Temmuz tarihleri arasında Uşak’ın tarihi ve kültürel mekanlarını gezecek olan gençler Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak ile birlikte Vali Kayhan Kavas’ı ziyaret etti. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada” Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Değişim Projeleri kapsamında karşılıklı iki ilin gençlerini illerinde karşılıklı olarak bir araya getiriyor. Bu kapsamda daha önce Uşaklı gençler Kırklareli’ne gitmişti. Şimdide Kırklareli 17 genç kentimizi tanımak adına ilimize geldiler.” dedi. 

Vali Kayhan Kavas ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Önemli olan bir fazla soru çözmek değildir.Hayat sadece soru çözmekten ibaret değil. Hayat çok farklı bir şey derslerin yanında diğer aktiviteleri de ihmal etmeyin. Yarın bir yere gittiğinizde bir yerde sohbet ettiğinizde kimse size test sorusu sormayacak, hobilerinizi soracak yeteneklerinizi nasıl değerlendirdiğinizi soracak, benim gibi hangi sporu düzenli olarak yaptığınızı soracak bunlar son derece önemli. Bundan önceki görevim olan Kaymakamlık Mülakat sınavında bilgi sormadım, ben onlara en son gördüğün filmi anlat, ezberinde olan kaç tane şiir var bir şiir söyle bana dedim. Hayat böyle bir şey, hayatın bu yanları ile de ilgilenin. Kırklareli’ne döndüğünüz zaman inşallah Uşak’la ilgili olumlu duygularınız olur. Yakınlarınıza, ailelerinize de hep iyi duygularımızı iletiyoruz. ” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 13:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?