30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Kırklarelispor-Pınarhisarspor Maçı Yine Oynanamadı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nin 10. haftasında 23 Aralık 2007 Pazar günü Pınarhisar Toprak Sahada oynanması gereken Pınarhisarspor-Kırklarelispor maçı saha zemininin bozuk olması nedeniyle oynanmamış ve ileri bir tarihe ertelenmişti.

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 23 Ocak 2008 Çarşamba günü, yine aynı sahada saat 14.00’de oynanması kararlaştırılan Pınarhisarspor-Kırklarelispor maçı olumsuz hava koşulları ve buna istinaden sahanın futbolcu sağlığına zarar verebileceği düşünülerek yine oynanmadı. Faaliyete geçtiği günden bu yana sürekli sorun yaratan Pınarhisar Toprak Sahası, ilçede sabah saatlerinde başlayan yağış nedeniyle yine oynanamaz hale gelince, maç oynamak için Pınarhisar'a gelen Kırklarelispor kafilesinin de canını sıktı. Karşılaştıkları manzara karşısında hayal kırıklığı yaşayan Kırklarelispor'lu futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler, maçın ertelendiğini öğrendiklerinde şok oldular.

Kırklarelispor Kafilesi 23 Aralık 2007 Pazar günü olduğu gibi, tam bir ay sonra 23 Ocak 2008 Çarşamba günü de yine geldikleri gibi gittiler. İkinci defa aynı nedenlerle ertelenen Pınarhisarspor-Kırklarelispor maçının yeni tarihi yine Kırklareli ASKF tarafından tayin edilecek.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 18:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?