2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRKLARELİ

Kırklarelispor'dan başkana ziyaret

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ı ziyaret etti.

Başkan Çağlayan, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta yer alan ve sezonu 8. sırada tamamlayan Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Yönetim Kurulu üyeleri Burak Süzülmüş, Erdem Semerci, Bahadır Sucuoğlu, Caner Sungur, Abdullah Bozacı, Emre Trak'ı makamında konuk etti.

Kırklarelispor Başkanı Can, 2012-2013 sezonunun geride kaldığını ve gelecek sezon genç ve yetenekli futbolcuların alt yapıdan A takıma alınacağını ifade ederek; "Belediye Başkanımız Çağlayan'ın bizlere destek vermesi, her maçta yanımızda olması bizlere büyük destek oldu. Kırklarelispor futbolu seven ve çok önem veren bir Belediye Başkanına sahip. Sezon boyunca kulübümüze maddi ve manevi göstermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çağlayan ise "Kırklareli'de spora yapılan yatırımların mutlaka artması gerekiyor. Kırklarelispor grubunda onuruyla ve centilmence mücadele etti. Sezon boyu ter döken başta sporcularımız olmak üzere, teknik heyet ve yönleticilerimizi tebrik ediyorum. Belediye Başkanlığı olarak biz elimizden geleni yapıyoruz. Gelecek sezon başarıların artarak devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret Kulüp Başkanı Volkan Can ve yönetim kurulu üyelerinin Başkan Çağlayan'a katkılarından dolayı plaket vermesi ile son buldu. 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2013 Perşembe 18:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?