30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Lüleburgaz'da aç farelerin dehşeti

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde tek başına yaşayan 43 yaşındaki Necati Özavcı, kaldığı barakada uyurken farelerin saldırısına uğradı.

Ayak parmakları ile vücudunun çeşitli bölgeleri fareler tarafından kemirilerek parçalanan Özavcı, kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi'nde baraka evde tek başına kalan ve komşularının yaptığı yardımlarla yaşamını sürdüren şeker hastası işsiz Necati Özavcı'ya 2 gün önce gece uyuduğu sırada çok sayıda fare saldırdı.

Ayak parmakları tamamen, vücudunun değişik bölgeleri ise kısmen farelerce kemirilerek parçalanan Özavcı, komşularının olayı fark etmesi üzerine çağrılan ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdehalenin ardından Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Özavcı acil serviste müşahide altına alındı.

Durumu ağır

Fareler tarafından parçalanan Nevzat Özavcı'nın hastaneye geldiğinde durumunun çok ağır olduğunu belirten Dr. Hüseyin İbrahim Soysüren şöyle dedi:

"Bize ilk geldiğinde Nevzat Özavcı'nın vücudunun heryerinde derin yaralar ve içinde de kurtlar vardı. Biz hastaya ilk önce pansuman yaptık, ardından yıkayıp saçlarını kestirdik. Hastanın diyebet rahatsızlığı olduğundan yaraları kapanmıyor.

Biz burada elimizden geleni yapıyoruz. Böyle bir olaya ilk defa tanık olduk. Vücudu çok kötü durumda. Gerçekten durumu çok ağır. Hastamızın durumu ciddiyetini koruyor. Hala kendisine gelemedi."

...
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 12:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih IP: 85.97.90.xxx Tarih : 3.05.2008 12:33:35

wah wah lüleburgazda oturmaktan şimdi utandım kaymakamımız belediye başkanımız ve mahhlle muhtarı acaba koltuklarında nasıl rahat oturuyolar...başımıza koltuklarında otursunlar diyemi koyuyoruz yazık çok yazık...