30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Lüleburgazspor'a sürpriz yenilgi!

14 Aralık Pazar günü Orhangazi İlçe Stadı’nda saat:14.00’de oynanan maçta Lüleburgazaspor her iki yarıda yediği gollere, karşılık veremeyince sahadan 2-0 yenik ayrılmak zorunda kaldı.

Orhangazi Gençlerbirliği Eser ve Fatih’in ayağından bulduğu gollerle 3 puan elde ederken, Lüleburgazspor’a da şampiyonluk yolunda büyük bir darbe vurmuş oldu.

Sezonun ikinci yarısına başlarken aldığı sürpriz yenilgilerle taraftarını üzen Lüleburgazspor, 14.haftada deplasmanda Yıldırım Bosnaspor’u 3-0 mağlup etmiş ve geçtiğimiz hafta sahasında Tepecik Belediyespor karşısında elde ettiği 2-0’lık galibiyetle şampiyonluk yolunda ümitlenmişti.

Ancak Gençlerbirliği Orhangazi karşısında alınan bu beklenmedik mağlubiyet Lüleburgazspor’un tüm hesaplarını alt üst ederken, zirve yolunda işleri zora soktu.

Saha: Orhangazi İlçe Stadı
Hakemler: Murat Günerhan, Atakan Aksu, Ömer Sevinç, İhsan Pmuk

Orhangazi Gençlerbirliği:Mehmet****Hami****Emrah****Dede****Mert****Melih***Selçuk****Eser*****Yavuz* (Dk.90+1. Ümit*) Fatih*****(Dk.77. Ahmet**) Aykut****(Dk.74. Muhammer**)

Lüleburgazspor:Hüseyin*** Mehmet*** Zafer** Gökhan*** Hakan*** Başar** (Dk.66.Mustafa***) Emre**(Dk.79. Serdar*) Ulaş*** Tolga**(Dk.55. Semih***) Hüseyin*** Erçağ***

Goller: Dk.30 Eser, Dk.57 Fatih(Orhangazi Gençlerbirliği)

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 08:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?