7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Pınarhisar'da değişim hareketi

Türkiye Değişim Hareketi Kırklareli İl Başkanı Levent Çakırel 9 Ocak 2009 Cumartesi günü Pınarhisar İlçe Binasına gelerek Pınarhisarlı üyeleri ziyaret etti.

Eşi Ayten Çakırel ile birlikte Pınarhisar'a gelen İl Başkanı Levent Çakırel, Türkiye Değişim Hareketi Pınarhisar İlçe Başkanı Mehmet Raif Ersoy ve bazı üyelerce karşılandı.

Türkiye Değişim Hareketi olarak, İktidara Hazırlık yolunda tüm yurtta olduğu gibi Kırklareli'nde de her geçen gün hızlı bir şekilde üye sayısının arttığına değinen Çakırel Pınarhisar ziyareti sırasında Kadın Kolları üyeleri ile de bir süre görüştü.

Pınarhisar olarak Türkiye Değişim Hareketi'ne olan ilginin kendisini memnun ettiğine dikkat çeken İl Başkanı Çakırel; hiç bir şeye bakmaksızın genç-yaşlı, kadın-erkek ayrımı yapmadan tüm vatandaşların bu hareketin içinde bulunmasının Türkiye'nin geleceği adına hayırlı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 14:32:40
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 14:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atam IP: 78.183.91.xxx Tarih : 20.01.2010 21:00:44

hayırlı uğurlu olsun...hepınız sevdığımız abılerımız ablalarımızsınız.yapılan haksızlıklara boyun eğmeyenlerdensınız,mehmet abı,kadır abı,hasan abı yenı bır heyecan yenı bır tarz ve tunelın ucunda bır ışık basarılar....bızde herkesten vazgecerıste ATATÜRK sevgısı hıcbırseye benzemıyor emanetınede ıhanet edemıyoruz elbet bırgun hersey yoluna gırecek sadece beklıyoruz.... dusuncelerımıze,duygularımıza,sevgımıze rağmen....sızlerı sevıyoruz....