7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Pınarhisar'da Uluslararası Taekwando Turnuvası

Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet KAPILI ve İlimizin Gururu Milli Taekwando Antrenörü Yaşar CİHANGİR''in Pınarhisar Belediye Binasında gerçekleştirdikleri sürpriz buluşma sonrası Pınarhisar İlçemizde Uluslar Arası Taekwando Turnuvası düzenleme kararı alındı.

22 Mart 2007 Cuma günü Kardeşi Ahmet CİHANGİR ile birlikte, Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet KAPILI'yı makamında ziyaret eden Ünlü Taekwando Antrenörü Yaşar CİHANGİR Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek olan Uluslar Arası Taekwando Turnuvası için hiç zaman kaybetmeden hazırlıklara başlanması gerektiğini belirtti. Turnuvaya oldukça sıcak bakan ve okey veren Başkan KAPILI da; böylesine önemli bir turnuvanın Pınarhisar İlçemizde düzenlenecek olmasının kendilerini mutlu edeceğini ifade ederken, Belediye olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ülkemiz genelinde yetiştirdiği Dünya çapında başarılar elde etmiş Taekwandocular ile Kırklareli'nin gururu olmuş Milli Taekwando Antrenörü CİHANGİR de; daha önce de Kırklareli'nde böyle bir turnuva düzenlediklerini ve oldukça iyi olduğunu ifade ederken, aynı durumun Pınarhisar ve ilçedeki gençler için oldukça önemli faydalı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Mayıs ayında Pınarhisar'da yapılacak olan Uluslar Arası Taekwando Turnuvası'na muhtemelen Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya ve Ülkemizden de İzmir ve Eskişehir gibi illerimizden sporcuların katılması bekleniyor.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 21:11:27
Güncelleme :23 Mart 2007 Cuma 21:41:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kaan aydın IP: 88.245.6.xxx Tarih : 12.04.2007 14:48:52
ilk önce size ve sporcularınıza başarılar dilerim.ben de taekwadoya gidiyorum. osmangazi gençlik spor kulübüne çoook menmunum hayatta başarılar...