30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Pınarhisar'ın gururu oldu

Büşra Karaboğa(14) Kızılay Haftası dolayısıyla yazdığı şiir ile birincilik ödülüne layık görüldü.

3-9 Kasım tarihleri arasında icra edilen Kızılay Haftası nedeniyle ülkemiz genelinde olduğu gibi Pınarhisar'da da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Pınarhisar Atatürk İlköğretim Okulu 8/A Sınıfı öğrencisi olan Büşra Karaboğa bu etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen okullar arası şiir yarışmasında birinciliği elde etti. Birincilik ödülü Büşra’ya 8 Kasım günü kutlanan Kurtuluş Bayramı sırasında verildi.

Okulunda ve sınıfında çalışkanlığı ile en başarılı öğrenciler arasında gösterilen Büşra ile ailesi de gurur duyuyor. Büşra'nın başarıları bunlarla sınırlı değil. Derslerinde ve katıldığı etkinliklerde sürekli başarılı olan Büşra doğa ile ilgili resimler yapıyor ve Okul Tiyatrosunda da görev alıyor. Hayata saygın ve anlamlı bir meslek ile atılmayı hedefleyen Büşra’nın hayallerini Polis ya da Subay olmak süslüyor.

Bizler de Kenthaber Ailesi olarak Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Karaboğa'yı tebrik eder, hayallerine kavuşmasını ve başarılarının daim olmasını dileriz. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 19:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TüRKaN TüRKeRi IP: 212.175.112.xxx Tarih : 11.11.2008 15:31:15

büşracım şimdi öğrendim tebrik ederim.Adına çok sevindim başarılarının devamını dilerim ben türkan hadi bys janım sonra görüşürüz ..muck muck...