20
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Pınarhisarlılara hırsız şoku!

Pınarhisar’da son günlerde yaşanan pazar arabaları hırsızlığı vatandaşları çileden çıkardı.

Vatandaşlar Cumartesi günleri ilçede düzenlenen halk pazarına geldiklerinde aldıkları malzemeleri içerisine koymak için yanlarında getirdikleri pazar arabalarını ellerinden bırakmaya korkar oldu.

28 Şubat 2009 Cumartesi günü Kurtuluş Camii önünde yaşanan olayda bir tezgâh önünde alışveriş yapmaya çalışan yaşlı bir bayanın pazar arabası kaşla göz arasında çalındı.

İsmini vermek istemeyen yaşlı bayan yaşanan olay karşısında kısa süreli bir şok yaşarken, olay yerine yakın bir iş yerinden kendisine yeni bir pazar arabası almak zorunda kaldı.

Yaşlı bayanın pazara yeni geldiği ve bu yüzden henüz alışverişe yeni başladığı için çalınan pazar arabasının içerisinde bir şey olmaması kendisi için tek sevindirici olaydı.

Öte yandan olaya tanık olan bazı vatandaşlar aynı hırsızlık olayının ilçede faaliyetini sürdüren marketlerin önünde de yaşandığına dikkat çektiler. Marketlere pazar çantası ya da başka poşetlerle girmenin yasak olması nedeniyle vatandaşların pazar arabalarını dışarıda bırakmak zorunda kaldıklarını ve bu durumu fırsat bilen bazı kişi ve ya kişilerin vatandaşların dışarıda bıraktıkları pazar çantalarını çalarak ortadan kaybolduğunu belirttiler.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 08:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?