30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Pınarhisarspor:2 - Yıldırımspor:0

SAHA: Pınarhisar Toprak
HAKEMLER: Levent Bedir, Onur Saksan, Uğur Güngör

PINARHİSARSPOR: Kaan-Murat, Ünal, Gürkan(Dk.74 Eray),Can-Hüseyin, Uğur, Tolga, Aziz-Nail, Erçin(Dk.74 Gökhan) YEDEKLER: Barış, Nevzat, Gökhan, Emrah, Yiğit, Eray
TEKNİK DİREKTÖR: Yusuf Şişkolar

YILDIRIMSPOR: Ufuk-Soner, Samim, Ahmet(Dk.76 Murat)-Taha(Dk.62Seydamet),Hüseyin, Sedat, Yücel, Tanzer-Gürcan, Mehmet(Dk.70 Aytaç)
YEDEKLER: Atalay, Murat, Seydamet, Aytaç
TEKNİK DİREKTÖR: İsa Gabralı

GOLLER: Dk.54 Hüseyin, Dk.72 pen. Erçin (Pınarhisarspor)
SARI KART: Aziz(Pınarhisarspor)
KIRMIZI KART: Sedat(Yıldırımspor) 

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde 14.haftayı maç yapmadan geçiren Pınarhisarspor 27 Ocak 2007 Pazar günü sat 14.00’de kendi evinde oynadığı 15.hafta maçında Yıldırımspor'u da eli boş gönderdi. Pınarhisarspor'un golleri Hüseyin ve penaltıdan Erçin'den geldi. Pınarhisarspor ile Yıldırımspor takımları arasındaki maçın, Türkcell Süper Ligi’nde oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı ile aynı saate denk gelmesi nedeniyle maça ilginin fazla olmadığı gözlendi.

Maç öncesinde Pınarhisarspor Teknik Direktörü Yusuf Şişkolar ve Yıldırımspor Teknik Direktörü İsa Gabralı birbirlerine başarılar dilerken tecrübeli iki teknik adamın samimi görüntüleri dikkat çekti. Bu hafta maça ilk 11 de başlayan Erçin ve Aziz’in hırlı ve istekli mücadeleleri seyirciden bol bol alkış aldı.

Üst sıralarda yer almayı hedefleyen iki takımın mücadelesinde son haftalarda yükselişe geçen Pınarhisarspor 2 haftalık bir aradan sonra seyircisinin karşısına çıktı. Yıldırımspor Takımı sezonun ilk yarısında kendi evinde 3–2 yenildiği Pınarhisarspor'dan rövanşı alamadı ve bu maçta da yenilmekten kurtulamadı. Yer yer sertliklerin yaşandığı mücadelede Yıldırımspor'lu oyuncuların sert müdahaleleri ile karşılaşan Pınarhisarspor oyuncularının itirazlarını pek kaale almayan maçın hakemi Levent Bedir, tribünlerdeki Pınarhisar seyircisinin de tepkisini aldı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısında gol olmayınca iki takım oyuncuları da soyunma odalarına 0–0 beraberlikle gittiler. 

Pınarhisarspor takımında bu hafta maça kaptan olarak çıkan Nail sağ kulvardaki başarılı oyunu ile dikkat çekerken, Nail'in Yıldırımspor ceza sahasına gönderdiği ortalar tehlike yaratmaya başlayınca, bu pozisyonlarda Yıldırımspor defans oyuncuları oldukça zorlandılar. Maçın ikinci yarısı başlar başlamaz Yıldırımspor kalesine yüklenen Pınarhisarspor aradığı golü 54.dakikada Hüseyin'in ayağından buldu. Hüseyin'in mükemmel şutunda adeta etkisiz halde kalan Yıldırımspor Kalecisi Ufuk, Hüseyin'in şutunun auta gitmesini beklerken, topu ağlarında gördü. Bu golle Pınarhisarspor 1–0 üstün duruma geldi.

Maçın son 3/1’lik bölümü oynandığı sırada birbirine sert giren Pınarhisarspor Kaptanı Nail ile Yıldırımspor oyuncusu Sedat'ın aralarındaki tartışma diğer oyuncuların da araya girmesi ile biraz hararetlendi. Pozisyon sonrası Hakem Bedir elini cebine atmayarak iki oyuncuyu da uyarmakla yetindi. Bu olayın hemen arkasından olayın kahramanlarından Yıldırımspor oyuncusu Sedat, maçın hakeminin kendisine kart göstermemiş olmasından cesaretlenmiş olacak ki; orta sahanın tam ortasında Pınarhisarspor'lu Ünal'a kasıtlı olarak sert bir şekilde girince ortamı iyice gerdi. Rakibinin darbesi ile yerde kalan Ünal uzun süre yerde acı içerisinde kıvranırken, iki takım oyuncuları arasında itişmeler yaşandı. Ünal sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılmak üzere saha kenarına alınırken, maçın hakemi Levent Bedir bu defa elini cebine attı ve Yıldırımspor oyuncusu Sedat'ı Kırmızı Kartla oyundan ihraç etti. 

Yıldırımspor takımının 10 kişi kalması Teknik Direktörleri İsa Gabralı’yı oldukça öfkelendirdi. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile skoru değiştirmek isteyen Gabralı’nın hamleleri yeterli olmadı. Maçın sonlarına doğru Yıldırımspor ceza sahasında yaşanan bir pozisyonda Pınarhisarspor oyuncusu Uğur ceza sahasına girdiği sırada kendini yerde buldu. Maçın hakemi Levent Bedir bu pozisyonda beyaz noktayı göstererek, Pınarhisarspor lehine penaltı verince penaltıyı kullanma konusunda Pınarhisarspor’lu oyuncular arasında bir süre tartışmalar yaşandı. Pınarhisarspor Teknik Direktörü penaltıyı Erçin’in kullanması yönünde kenardan direktif verirken, Uğur’un uzun süre penaltıyı atmak için diretmesi sonrası, Teknik Adam Yusuf Şişkolar ile futbolcusu Uğur arasında geçen diyalog gözlerden kaçmadı.

Yusuf Hocanın isteği üzerine penaltıyı kullanan Erçin topu ağlarla buluşturarak durumu 2-0’a taşıdı ve maçın da skorunu tayin etmiş oldu. 90 dakika sonrası Pınarhisarspor Yıldırımspor’u 2–0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Maçın ardından Pınarhisarspor Teknik Direktörü Yusuf Şişkolar skordan memnun olduklarını, yollarına devam ettiklerini belirtirken, Yıldırımspor bundan sonraki maçlarında başarılar dilediğini ifade etti.

Yıldırımspor Teknik Direktörü İsa Gabralı da; “güzel maç oldu” derken, şu an hedefledikleri yerde olduklarını ve son maçlarını kazanarak, play off’a çıkacaklarına inandıkları belirtti.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 20:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?