30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Pınarhisarspor:4 - Sakızköyspor:0

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nin 13.haftasında 13 Ocak 2007 Pazar günü saat 14.00'de Pınarhisar sahasında yoğun sis altında oynanan maçta Pınarhisarspor ile Sakızköyspor takımları karşı karşıya geldi. Alper Dinçer, Yusuf Yurtsever ve Halil Akçor hakem üçlüsünün yönettiği maçın ilk yarısında ev sahibi Pınarhisarspor oldukça zorlandı.

SAHA: Pınarhisar Toprak Saha
HAKEMLER: Alper Dinçer-Yusuf Yurtsever-Halil Akçor

PINARHİSARSPOR: Barış-Turgay, Ünal, Murat-Can, Uğur, Tolga, Nevzat-Galip, Nail
YEDEKLER: Kaan, Aziz, Erçin, Gökhan, Emrah, Eray, Yiğit
TEKNİK DİREKTÖR: Yusuf Şişkolar

SAKIZKÖYSPOR: Serkan-Halit, Sezgin, Tayfun, Seyfi-Kasım, Hasan, Mustafa, İzzet-Metin, Yasin
YEDEKLER: İrfan, Gökalp, Şerif
TEKNİK DİREKTÖR: Hamdi Cengiz

GOLLER: Tolga(Dk.42), Uğur(Dk.56), Erçin(Dk.75-pen. ve 90+2)
SARI KARTLAR: Gökhan (Pınarhisarspor)- Mustafa (Sakızköyspor)

YUSUF HOCA'DAN YİNE İLGİNÇ KADRO 

Özellikle Sezonun ikinci yarısındaki maçlarda sahaya farklı farklı kadrolar süren Pınarhisarspor Teknik Direktörü Yusuf Şişkolar bu haftaki Sakızköyspor karşılaşmasında da sahaya sürdüğü kadro ile Pınarhisarspor taraftarlarını şaşırttı.

Sezonun ilk yarısında oldukça başarılı olan ve üstün performans sergileyen Aziz ve Erçin'i yine yedek bırakan Teknik Direktör Yusuf Şişkolar, ilk yarının sonlarına doğru yaptığı hatanın farkına vararak işi düzeltti. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru Nevzat'ın yerine Erçin oyuna dahil oldu. Erçin'in oyuna girmesiyle takıma bira canlılık gelirken, bun hareketlilikle Pınarhisarspor golü de buldu. Herkes maçın ilk yarısı 0-0 sona erecek diye beklerken, oyuna yeni giren tecrübeli isim Erçin'in Solda bekleyen Nail'e verdiği pasla gelişen Pınarhisarspor atağında, Nail soldan ceza sahasına ortaladı, ceza sahası içinde boş pozisyonda bulunan Tolga kafayı vurdu ve Pınarhisarspor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da sis etkisini gösterdi. Yoğun sis altında devam eden mücadelenin ikinci yarısının başlarından itibaren Sakızköyspor kalesine yüklenen Pınarhisarspor Uğur'un ayağından ikinci golü buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Uğur önündeki rakibini geçerek ceza sahasına girdi ve kaleyi karşısında gördüğü anda topu plaseyle Sakızköyspor kalecisi Serkan'ın sağından ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0'a taşıdı.

MAÇIN YILDIZI ERÇİN 

Bu golden sonra Pınarhisarspor takımı iyice rahatlarken, maçın sonlarına doğru uzun süre ilk 11'de kendine yer bulamayan yeni transferlerden Gökhan ve iki haftadır kesik yiyen Aziz'in oyuna girmesi ile Pınarhisarspor atakları daha da çoğaldı. Adeta Sakızköyspor kalesini ablukaya alan Pınarhisarspor, sağ taraftan gelişen bir atak sonrası bir de penaltı kazandı. Ceza sahasına girer girmez rakibi Tayfun tarafından yere indirilen genç oyuncu Tolga'nın pozisyonunda maçın hakemi Alper Dinçer beyaz noktayı işaret ederek Pınarhisarspor lehine bir penaltı verdi. Penaltı atışını kullanan maçın kahramanı Erçin kaleciyi ve topu ayrı ayrı köşelere göndererek durumu 3-0'a taşıdı.

Artık maç bu skorla bitti bitecek derken sahneye yine Erçin çıktı ve maçın sonucunu belirledi. Aziz'in verdiği hazırlık pası ile gelişen Pınarhisarspor atağında sol tarafta topla buluşan Gökhan ceza sahası içerisine mükemmel bir orta yaptı. Gökhan'ın asistiyle önünde bulduğu topu güzel bir vuruşla topu Sakızköyspor ağlarına gönderen maçın yıldızı Erçin kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü attı ve maça son noktayı koydu. Pınarhisarspor:4 -Sakızköyspor :0

MAÇA DAİR İLGİNÇ NOTLAR 

*Maç öncesi yoğun sis olması maçın erteleneceği yönünde tereddütleri ön plana çıkardı ancak maç oynandı.

*Pınarhisar Toprak Sahadaki Bayrak direğinde uzun zamandan beri takılı duran Türk Bayrağı’nın kederlenmiş olması son dakikada fark edildi ve Pınarhisar Belediyesinden çağırılan itfaiyenin yardımı ile zor da olsa direğe yeni Türk Bayrağı takıldı.

*Sezon başından bu yana en son ve sadece deplasmanda oynanan Vizespor maçında son 10 dakika forma giyen Gökhan, uzun bir aradan sonra Teknik Direktör Yusuf Şişkolar tarafından sahaya sürüldü ve klasını konuşturarak Erçin’in attığı son golün asitsini yaptı.

*Geçen hafta 2-2 biten Vizespor maçında ilk yarının sonlarına doğru oyundan alınan Erçin, bu hafta yedekler arasında yer alırken, ilk yarının sonlarına doğru oyuna dahil edildi ve maçı koparan adam oldu.

*Pınarhisarspor takımı uzun bir aradan sonra gol yemeden ve 4 farkla galip geldi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 21:41:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bugra şişkular IP: 78.178.203.xxx Tarih : 19.12.2008 19:41:07

yha işte be benim amcam teknik tirektör yener tabi pınarhisar ne beklicektiniz ya