7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Pınarhisarspor:4-A.Güvenspor:3

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nin ikinci yarısının ikinci haftasında Pınarhisarspor ile Ahmetbey Güvenspor takımları Pınarhisar Toprak Sahada kozlarını paylaştılar. Adeta gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı Pınarhisarspor Takımı 4–3 kazanmasını bildi.

SAHA: Pınarhisar
TARİH:30 Aralık 2007 – 14.00
HAKEMLER: Selman Us, Yusuf Yurtsever, Ömer Çetin

PINARHİSARSPOR: Barış-Turgay, Ünal, Gürkan-Can, Hüseyin, Uğur, Aziz, Nevzat-Nail, Erçin
YEDEKLER: Kaan, Gökhan, Murat, Tolga, Fatih, Galip
TEKNİK DİREKTÖR: Yusuf Şişkolar

A.GÜVENSPPOR: Benan-M.Anıl, Şerafettin, Sezer, Turgay-Alican, Yasin, Hakan, Doğan-Recep-Cenk
YEDEKLER: Ramazan, Erdal, Tamer, Abdullah
TEKNİK DİREKTÖR: Mücellip Pehlivan

GOLLER: Gürkan (Dk.15), Nevzat (Dk.20), Nail (Dk.63 ve 78) (Pınarhisarspor); Doğan (Dk.40 ve 70), Recep (Dk.82) (A.Güvenspor)

Bilindiği üzere geçen hafta Pınarhisar Toprak Sahada oynanması gereken 10.hafta maçında Pınarhisarspor-Kırklarelispor maçı saha zemininin bozuk olması nedeniyle ertelenmişti. Pınarhisarspor Kulübü yıllardır maçlarını oynadığı asıl sahasını çimlendirme aşamasında olması nedeniyle kullanamadığından, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sezonun ilk yarısında tüm maçlarını deplasmanda oynadı ve çimlendirme işleminin biraz uzaması nedeniyle de ikinci yarının tamamını kendi evinde oynaması gereken maçlarını toprak sahada oynamak zorunda. 

Özellikle kış aylarında büyük sorun olan ve geçen hafta da zemini bozuk olduğu için maç oynanamayan bu sahada bu defa maç oynandı. Oysaki geçen yıl aynı sahada Kırklareli Büyükler 2.Amatör Küme B Grubu maçlarının çoğu bu sahada, hatta aynı gün içerisinde iki ve ya üç maç olmak üzere oynanmış ve bu konu İl tabanında yerel medyada sürekli gündemi meşgul etmişti.

30 Aralık 2007 Pazar günü Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi karşılaşmasında aynı sahada oynanan Pınarhisarspor-Ahmetbey Güvenspor maçı öncesi ve sonrası ile yine çok konuşulacağa benziyor. Mücadeleyi bu sezon ilk defa kendi seyircisi önünde oynayan Pınarhisarspor takımı zorda olsa 4–3 kazandı. Maçın hakemi Selman Us'un düdüğü ile başlayan maçta oyuna Pınarhisarspor takımı başlarken, A.Güvenspor Teknik Direktörü Mücellip Pehlivan maç boyunca yerinde duramadı.

Maç içerisinde olduğu gibi, maçın bitiminde de sinirli tavırları dikkat çeken A.Güvenspor Teknik Direktörü Mücellip Pehlivan, maç sonrası gazetemize yaptığı açıklamada; mücadelenin genelinde sahada tüm mücadelelerini ortaya koymalarına ve iyi de oynamalarına rağmen, hakemin verdiği taraflı kararlar sonrası maçı kaybettiklerini dile getirdi. Özellikle maçın ikinci yarısında aralarında Pınarhisarspor Kulübü Başkanı Harun Özbinek'in de bulunduğu 4–5 kişilik bir gurubun sürekli kendi yedek kulübelerinin arkasından kendisine küfürler ettiğini ve bu duruma, duydukları halde ne maçın yan hakeminin, ne de sahada görevli güvenlik güçlerinin müdahalede bulunmadığını da sözlerine ekleyen Pehlivan; "hepimiz insanız, bizler buraya dostça kardeşçe mücadele etmeye geliyoruz, şu yapılanlara bir bakın, yazıklar olsun, bize o kadar küfrediliyor, sahada onca güvenlik görevlisi olduğu halde hiç kimse duruma müdahale edemiyor, böyle şeyler spora zarar verir" diyerek maç ile alakalı sıkıntılarını dile getirdi. 

DUŞ SORUNU CAN SIKTI

Maçın ardından, sahanın soyunma odaları olmadığından, takımların ve oyuncuların üzerlerini değiştirmek için kullandıkları sahanın hemen yanındaki Kapalı Spor Salonunda bir de duş sorunu yaşandı.

Maçtan sonra duş almak isteyen oyuncular ve hakemler sıcak su olmadığı için duş alamazken, özellikle misafir takım oyuncuları bu durum karşısında oldukça sinirlendiler. Söz konusu olayı maç raporunda sunacağını ifade maçın hakemi Selman Us; "böylesine önemli bir tesiste duş almaya bir sıcak su bile yok, bu kadar duyarsızlık olmaz, bu oyuncular terli terli mi evlerine gidecekler, böyle şeylere dikkat edilmeli, bunlar önemli şeyler" diyerek serzenişte bulundu.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 22:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?