6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Pınarhisarspor-Kırklarelispor Maçı Ertelendi

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nin ikinci yarısının ilk haftasında Pınarhisar'da oynanması gereken Pınarhisarspor-Kırklarelispor maçı saha zemininin bozuk olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Maçın ne zaman oynanacağına Kırklareli ASKF karar verecek.

23 Aralık 2007 Pazar günü saat 13:30'da oynanması gereken maç öncesinde gerek Pınarhisarspor, gerekse Kırklarelisporlu oyuncular son hazırlıklarını yapıyorlardı ki; saha zemininin bozuk olması nedeniyle maçın oynanmayacağı haberi geldi. Oysa Pınarhisar'da futbol oynamaya müsait günlük güneşlik bir hava ve oynanacak maça büyük ilgi vardı. Maç için Pınarhisar cephesinde davullar tutulmuş, bayraklar asılmıştı. Fakat Pınarhisarspor yönetiminin devre arasında tadilat gören sahaya su tutmaları sahayı adeta bir pancar tarlasına çevirmiş, saha maç oynanması imkansız bir hal almıştı. Ve dolayısıyla Pınarhisarspor-Kırklarelispor maçı oynanamadan, ileri bir tarihe ertelendi.

YÖNETİMİN ACİZLİĞİ 

Pınarhisarspor formasını ligin ilk haftasından itibaren başarıyla giyen ve takımının aldığı puanlarda önemli rol oynayan Aziz Topal'ın ailesi de maçı izlemek için İstanbul'dan Pınarhisar'a gelmişlerdi. Aziz'in annesi, babası, kardeşi ve yeğenleri bu önemli maçta kendisine destek vermek üzere yerlerini alacaklardı ki, maçın ertelenme kararı karşısında onlar da şok olmuşlardı.

Aziz'in Babası Ali Rıza Topal; maçın sahanın zemininin bozuk oluşundan dolayı erteleniyor olmasının tamamen Pınarhisarspor yönetiminin acizliğinden kaynaklandığını ifade ederken; "böyle acizlik olmaz, böylesine önemli bir maç öncesinde insan birkaç gün öncesinden sahayı kontrol eder, bizler bile önemli bir maç olmasından dolayı İstanbul'dan maçı izlemeye geldik, yöneticilerin sanki hiçbir şey umurlarında bile değil" diyerek yaşananlar ile alakalı serzenişte bulundu.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2007 Pazar 22:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?