30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

PMY'den Eko Turizm Konferansı

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu tarafından 16 Nisan 2008 Çarşamba günü Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda Eko Turizm Konferans düzenlendi.

Katılımcıların büyük çoğunluğunun, Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin olduğu Konferans Saat:13.30’da başladı. Konferans Programı dahilinde sırasıyla Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. DoçDr. Levent Günaydın, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ş.Erol Okan, Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı ve Pınarhisar İlçe Kaymakamı Erkan Çapar birer konuşma gerçekleştirdiler.

Turizm Gazeteci ve Yazarları Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu’nun “Sürdürülebilirlik Kapsamında Eko Turizm ve Yararlanma Alanları” konulu bir Konferans sunmasının ardından program sona ererken, ekip program dahilinde planlanan Yöre Gezisi’ni gerçekleştirdi. Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu’ndan gelen tüm öğrenciler ve diğer katılımcılar Yöre Gezisinde önce Evciköy Göleti’ni ve sonra da Dupnisa Mağarası’nı ziyaret ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 13:26:20
Güncelleme :17 Nisan 2008 Perşembe 15:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?