30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Poyralı Kültür evi faaliyete geçti

Poyralı Köyü Muhtarlığı'nın girişimleri ile köye kazandırılan Kültür evinin açılışını Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş yaptı.

29 Ekim 2008 Çarşamba günü saat 14.00 de gerçekleştirilen açılışa büyük kızı ile birlikte gelen Vali Coş'un yanı sıra, Pınarhisar İlçe Kaymakamı Atif Çiçekli, Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı, Emniyet Müdürü Kamil Ünver, Jandarma Komutanı J.Ütğm Cem Koç, AKP İl Genel Meclisi Üyesi Metin Güvenç, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri ve bir kısım vatandaşlar iştirak etti.

Genelde AKP'lilerin gövde gösterisi şeklinde geçen Kültür evi açılışında öğrenciler tarafından Vali Coş'a, Kaymakam Çiçekli'ye ve Belediye Başkanı Mehmet Kapılı'ya birer çiçek takdim edildi. Açılış sonrasında Kültür evi'nden çıkışı esnasında Kırklareli Anadolu Meslek Lisesi Öğrencisi olan ve Poyralı'da yaşayan İclal Çakır isimli öğrenci Vali Hüseyin Avni Coş'tan köydeki tüm öğrencilerin rahatça ders çalışmaları için Kültür evi'ne bir bilgisayar istedi. Vali Coş olaya olumlu yaklaştı.

Açılış töreninin ardından hep birlikte köy kahvesine geçen topluluk burada yenilen yemeğin ve içilen çayların ardından hep birlikte Vali'yi İle uğurladıktan sonra Poyralı Muhtarı Cemile Esen'i tebrik ederek
Poyralı'dan ayrıldılar. Poyralı Muhtarı Cemile Esen çok mutlu ve çok duygulu olduğunu söylemekle yetindi.

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 09:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?