30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Poyralıspor:0 - Vize Acarspor:5

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi’nin 6.haftasında Poyralıspor ve Vize Acarspor Takımları Pınarhisar Toprak sahada karşı karşıya geldiler.

SAHA: Pınarhisar Toprak
HAKEMLER: Hüseyin Özgür Yanık, Hasan Erim, Gürsel Babacan

POYRALISPOR: Hakan Bayındır-Seçkin Kunt, Alper Utku(Dk.82 Gökay Bilgiç),Mehmet Erçin(Dk.15 Aykut Fidan),Sercan Çoban, Güven Karakulak(Dk.85 Davut Ertekin),Emre Tan, Metin Köprülü, Fırat Ada, Can Sarıoğlu, Eren Dağlı.

YEDEKLER: Akın Sarıoğlu, Davut Ertekin, Ersin Tuncer, Gökay Bilgiç, Aykut Fidan, Murat Karakulak

TEKNİK SORUMLU: Tuncay Güler 

VİZE ACARSPOR: Hakan Serbes-Öner Yılmaz, Mehmet Ercan Duran, Yasin Aksoy(Dk.62 Çağdaş Tomul),Yavuz Önek, Mehmet Ordu, Serkan Erden Güvenç, Şahin Camgöz(Dk.87 Bahadır Aytop),Mehmet Hakan Oğuz, Göksel Kırlı, Fatih Aksoy(Dk.82 Salih Aşık)

YEDEKLER: Mehmet Erhan Basan, Çağdaş Tomul, Bahadır Aytop, Salih Aşık
TEKNİK SORUMLU: Mehmet Siga

GOLLER: Göksel Kırlı(Dk.18)-Yasin Aksoy(Dk.28 ve 36)-Şahin Camgöz(Dk.51 ve 59)
SARI KARTLAR: Aykut Fidan(Dk.75 Poyralıspor)-Fatih Aksoy(Dk.56-Vize Acarspor)

13 Nisan 2008 Pazar günü saat:15.15’de başlayan mücadelede Poyralıspor Takımı kendi evinde oynamasına rağmen pek varlık gösteremedi. 2 hafta önce aynı sahada Ertuğrulspor’u 7-0’la geçen Vize Acarspor bu hafta da Poyralıspor karşısında farka gitti. 

Eski gücünden bir hayli uzak görünen Poyralıspor Takımı aldığı bu yenilgiyle lige havlu attı. Ligde sadece ilk haftada Çakıllıspor’a 2-1 kaybeden ve bir haftayı da Bay geçen Vize Acarspor rakibi Poyralıspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla geçerken puanını 12 ye yükseltti.

Vize Acarspor Teknik Sorumlusu Mehmet Siga; hedeflerinin zirve olduğunu ve bu konuda oyuncularına güvendiğini belirtti. “Amacımız C Gurubu Şampiyonu olmak, en kötü ihtimalle Play-off maçlarına kalırız” diyen Siga; bu yıl mutlaka hedeflerine ulaşmak istediklerini, takım olarak bunu başaracak güçte olduklarını sözlerine ekledi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 22:32:00
Güncelleme :13 Nisan 2008 Pazar 22:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?