30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Proje Tanıtımına Hız Veriliyor

Pınarhisar ve Tsarevo Belediyeleri arasında yürütülen "Türk-Bulgar Ortak Gölet Kanosu Projesi" son hızıyla devam ediyor.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Devlet Planlama Teşkişlatı’nın koordinasyonunda yürütülen proje iki belediye arasında gerçekleştirilen ikinci Uluslar Arası Proje olarak göze çarpıyor.

Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi ve Bulgaristan'ın Burgas ili Tsarevo Beldesi'ndeki 12–16 yaş gurubu gençlerin Kano Sporu konusunda eğitilmeleri ve birbirleriyle kaynaşmalarının sağlanması konusunda bu projenin önemli rol oynaması bekleniyor.

Projenin Pınarhisar ayağında Genel Koordinatörlük Görevini Şenay Receb, Mali Koordinatörlük görevini Yasemin Aytın yürütürken, Serhat Tunç da Proje Sekretaryası olarak görev alıyor. 

Proje ile alâkalı Pınarhisar'da özellikle okullarda önemli bir takım çalışmalar yürüteceklerine dikkat çeken Proje Genel Koordinatörü Şenay Receb; 17 ve 28 Mart 2008 tarihleri arasında Proje Ekibiyle birlikte ilçedeki tüm okulları gezeceklerini ve öğrencilere Kano Projesi hakkında bilgiler vereceklerini belirtti. Oluşturacakları Bilgi ve Danışma Masaları ile Kano Sporu hakkında bilgeler vermelerinin yanında, tüm öğrencilerin ve gençlerin Kano Sporu'nu iyi tanımalarını ve sevmelerini sağlamak niyetinde olduklarını da dile getiren Genel Koordinatör Şenay Receb; "Tüm halkımızın bu önemli projemize iştiraklerini bekliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 23:46:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?