30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

PTT'den kargo hizmeti atağı

PTT Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde kargo taşımacılığı ile ilgili hizmet atağı başlattı. 

Çanakkale PTT Başmüdürü İbrahim Varlık, yeni uygulamaya başlanan Acele Kargo ve VİP Kargo hizmetinin önemine değinerek, “Yeni uygulamamız bugünden itibaren Türkiye genelinde start aldı. Çanakkale’de il genelinde de bu hizmetimizi vatandaşlarımıza en ucuz ve kaliteli şekilde sunmaya çalışacağız. Kargolar göndericinin isteğine bağlı olarak adrese teslim ve PTT teslim olarak iki şekilde yapılabilecek. PTT kargo ücretleri 1 kilograma kadar 2 YTL, sonraki her bir kesrinden 0,25 YKR; Acele Kargo PTT teslimi 2 YTL, adrese teslim 3 YTL ,sonraki her bir kilogram ve kesrinden ise 0,50 YKR alınacak. Vip kargoda ise PTT’de teslim 3 YTL, adreste teslim 4 YTL, sonraki her kilogram ve kesrinden ise 1,50 YTL alınacak. Müşterilerimiz 169 numaralı PTT kargo telefonunu arayarak kolilerin adresten alımlarını isteyebilecekleri gibi kargo ile ilgili bütün sorularına da cevap bulabilecekler” dedi. 

İbrahim Varlık, Çanakkale PTT Merkez Müdürlüğünden Afyon, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, İzmit, Kütahya, Adapazarı, Tekirdağ, Kırıkkale, Yalova ve Düzce’ye gönderilen kargoların bir günde adresine ulaştığını da belirterek, “Bunun dışında Adana, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Bartın, Bingöl, Burdur, Çankırı, Çorum, Denizli, Erzincan, Erzurum, Isparta, Mersin, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Manise, Muğla, Nevşehir, Ordu, samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Tunceli, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Bartın, Ardahan ve Karabük’e ise kargolar maksimum iki günde ulaşacak. Adıyaman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Antakya, Mardin, Kahramanmaraş, Niğde, Rize, Siirt, Trabzon, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Iğdır, Kilis ve Osmaniye’ye ise kargolarımız en geç 3 günde ulaşacak. Geniş bir dağıtım ağı olan PTT, kargo hizmetlerini de en iyi, kaliteli ve ucuz şekilde yapmaya devam erecek” dedi. 

Çanakkale il merkezinde sadece kargo işinde 2 aracın toplam 4 kişi ile hizmet vereceğini de belirten İbrahim Varlık, “Türkiye genelinde çok geniş bir ağı bulunan PTT olarak bu konuda da iddialı olacağımız söyleyebilirim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 14:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?