30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Şampiyon Eldiven Bekleniyor

2006–2007 Futbol Sezonunda Pınarhisarspor Takımının kalesini başarıyla koruyan ve gösterdiği üstün performansla Pınarhisarspor'un Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan kaleci Caner Çorapçıoğlu'nun yolunu gözleyen sevenleri gün sayıyor.

Kırklareli 1.Amatör Futbol Ligi'nin 2006–07 Sezonu'nda A Gurubunda Şampiyon olan ve adını Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'ne yazdıran Pınarhisarspor O'na çok şey borçlu. 1983 doğumlu genç kaleci Caner oynadığı tüm maçlarda tecrübesi ve gösterdiği başarıyla takımının şampiyonluğunda önemli katkılar göstererek adını Pınarhisarspor'un tarih sayfalarına altın harflerle yazdırdı.

Pınarhisarlı sporseverlerin gönlünde taht kuran tecrübeli kaleci şu günlerde Erzincan'da vatani görevini yapıyor. Caner Çorapçıoğlu'ndan Şampiyon Eldiven diye söz eden ilçedeki sporseverler "geçen yıl O'nun başarısıyla şampiyon olduk, kendisi 5 ay sonra aramızda olacak, önümüzdeki yıl takımındaki yerini alacağına ve 3.lig yolunda Pınarhisarspor'a katkısını sürdüreceğine inanıyoruz" diyorlar.

Bizler de Pınarhisarspor'un başarılı file bekçisi Caner'e vatani görevinde başarılar temenni ederken, hayırlı teskereler diliyoruz.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 22:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?