20
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Şampiyonluk yarışı kızıştı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde son iki haftaya girilirken gözler zirvedeki çekişmeye çevrildi.

Ligde şampiyon olan takımın direkt olarak 3.Lige Yükselme maçlarına katılma vizesi alacak olması, Lider Vizespor ve takipçisi Babaeskispor arasındaki çekişmeyi daha da ateşledi.

Bu güne kadar sadece bir kez mağlubiyet alan ve topladığı 31 puan ile Lider durumda bulunan Vizespor camiasının tek düşüncesi son iki maçından da galibiyetle ayrılmak ve sezonu şampiyon tamamlamak.

Vizespor Takımı bu hafta evinde Kırklareli Sanayispor'u konuk ederken, son hafta Lüleburgaz deplasmanında Yıldırımspor ile mücadele edecek. Vizespor'un iki haftayı da kayıpsız atlatması durumunda şampiyonluğu garanti görünüyor.

Liderin namaglûp takipçisi Babaeskispor Takımı da 30 puanla ikinci sırada yer alırken, son iki maçını kazansa dahi, Vizespor'un puan kaybetmesini beklemekten başka şansı yok.

Bu hafta Ahmetbey deplasmanında Karşıyaka Gençlikspor ile karşılaşacak olan Babaeskispor, sezonun son haftasında sahasında Evrenspor'u konuk edecek. Babaeskispor Takımı şampiyon olamaması durumunda 4'lü Play-of maçları oynayarak 3.Lige Yükselme maçlarına katılma şansı arayacak.

Play-of maçlarına sezonu 2, 3, 4 ve 5.sırada bitiren takımlar katılabiliyor.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 10:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sait nengs IP: 78.180.30.xxx Tarih : 13.02.2009 23:07:39

şampiyonluk yarışı kızışırken vizede bayram havası esmeye başladı bu hafta oynanacak sanayi spor maçına B.paşadan Eyüp G.o.p taraftarlar gelmeye hazırlanıyorlar. neden acaba ? demek vize spor seyircinin sempatisini kazandı acaba başkan otobus yollayacakmı diye taraftar soruyor. S a i t