7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Şenlendirici - Seki bir araya gelmedi

Aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ile şarkıcı Deniz Seki, Kırklareli'nde düzenlenen festivalde sahne almalarına rağmen bir araya gelmedi. 

Ünlü klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ile şarkıcı Deniz Seki, Kırklareli'nde bu yıl 17.'si düzenlenen Karagöz Kültür ve Sanat Festivali'nde aynı gece sahne aldı. İki sevgili peş peşe sahneye çıkmasına karşın bir araya gelmekten kaçındı. İstasyon Meydanı'ndaki konserde önce Şenlendirici sahneye çıktı. Çaldığı birbirinden güzel parçalarla binlerce izleyiciyi coşturan Şenlendirici, "Kırklareli'ne ilk kez geliyorum. Ama Kırklareli'ye gelmekle iyi etmişim" dedi. 

Ardından sahne alan Deniz Seki birkaç şarkıdan sonra "Ben yerinde duramayan bir insanım ama ayakkabılarım kayıyor" dedi. Bir süre sonra Seki'nin bir yardımcısı gelip ayakkabılarını çıkardı. Dans ederek şarkı söyleyen Seki, tribünlerin "Hüsnü, Hüsnü" diye tezahürat yapması üzerine "Burası stadyum değil, ne oluyor öyle?" diye karşılık verdi. 

Ünlü şarkıcı, konserini "Bu gecenin benim hem profesyonel sanat yaşamımda hem de özel yaşamımda çok büyük yeri var" sözleriyle bitirdi. Seki yaptığı açıklamada, "Buraya gelmemin Hüsnü Bey'le bir alakası yok. Bu iş çok öncesinden alınmış bir iş. Beni sanatımla değerlendirin, işle özel hayatı birbirine karıştırmamak lazım" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 16:58:55
Güncelleme :20 Mayıs 2007 Pazar 16:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metehan coşkun IP: 81.215.83.xxx Tarih : 30.07.2007 18:39:47
o gün konrde bende vardım ve deniz seki bu konser tam magazinsel demesi beni çok sasırttı ve deniz sekiden beklemiyordum ama çok güzel bie konserdi ondan sonraki gece nil çıkmıstı sahneye ve yağmur altında nili dinledik çok zevkliydi