7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

SGK Haftası ödülleri verildi

VALİ AYDOĞDU:

Kırklareli İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Bayram, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Vali Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti. Vali Aydoğdu ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Sosyal güvenlikte asıl sermaye, insanların birbirlerini sevmesidir" dedi.

10-16 Mayıs 2010 tarihleri arasında kutlanan "Sosyal Güvenlik Haftası" etkinlikleri kapsamında, Kırklareli İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Bayram, Müdür Yardımcısı Yakup Taner Çarıkçı, Oğuz Özdil, Süleyman Özay, Neşe Akçınar ve Leyla Saygun, Vali Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti. İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Bayram, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında Vali Aydoğdu'ya bilgiler vererek, etkinliklerdeki amaçlarının, vatandaşlar üzerinde sosyal güvenlik konularında bilinçlendirilmeleri olduğunu belirtti.

Vali Aydoğdu'da yapılan ziyaretten onur duyduğunu belirterek, Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasını ve vatandaşların en iyi şekilde bilgi sahibi olabilmelerini temenni etti.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli İl Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencileri arasında resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi. Düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Vali Cengiz Aydoğdu'dan aldı.

Kırklareli Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde Vali Cengiz Aydoğdu ilk olarak resim yarışmasında 1. olan Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Hayreşşah Şakar'a, 2.olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerinden Mahmut Danış'a ve 3. olan Ahmet Yener İlköğretim Okulu 7/A sınıfı öğrencilerinden Ekrem Kaan Savaşan'a ödüllerini ve başarı belgelerini verdi.

Vali Aydoğdu, düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin başarılı çalışmalarında emeği ve katkısı bulunan okul müdürlerini ve öğretmenlerini unutmayarak, dereceye giren öğrencilerin okul müdürleri ve öğretmenlerini de teşekkür belgesi verdi. Vali Cengiz Aydoğdu, düzenlen ödül töreninin ardından yaptığı konuşmada, sosyal güvenlikte asıl sermayenin, insanların birbirlerini sevmesi olduğunu, insanların birbirini sevmesi halinde, sosyal güvenlikte ilk adımın atıldığını belirterek, "Devlet dediğimiz şey güvenlik için başlar. Devletin kaynağına indiğinizde insanların can güvenliği vardır öncelikle. İnsanların can güvenliğini emniyete almak için başlayan devlet, zamanla onların hayat kalitesini yaşam kalitesini yükseltmek gibi görevler almış. Sosyal güvenlikte bu şekilde doğmuştur. Sosyal güvenlikte asıl sermaye, insanların birbirlerini sevmesidir. Birbirimizi seversek, sosyal güvenlikte ilk adımı atmışızdır. Birbirini seven insanlar, ortak bir gelecek kurabilmeyi düşünen insanlar da ulus oluyor. Bir insan topluluğu, bir arada yaşamaya karar vermişse ve ortak bir gelecek planlamışsa, ona ulus diyoruz. O geleceğin nasıl olacağı, yol şartlarını oluşturan da devletlerdir. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencinin başarısı aslında öğretmenin başarısıdır. Öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum" dedi.

VALİ AYDOĞDU:
VALİ AYDOĞDU:
VALİ AYDOĞDU:
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 16:23:00
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 19:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?