30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Şimdi Ne Olacak!

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde bu hafta Pınarhisar Sahası'nda Pınarhisarspor ile Babaeskispor mücadelesinin oynanması gerekirken, Kırklareli ASKF tarafından son anda alınan kararla daha önce tehir edilen maçların oynanacağı açıklanmıştı. Buna göre Pınarhisarspor-Kırklarelispor maçının oynanması gerekiyordu ancak yine olmadı.

Bilindiği üzere daha önce iki kez ertelenen ve 17 Şubat 2008 Pazar günü saat 15.00'de Pınarhisar Toprak Sahada oynanması kararlaştırılan Pınarhisarspor-Kırklarelispor tehir maçının olumsuz hava ve saha koşulları nedeniyle yine oynanmadı ve ileri bir tarihe ertelendi. Pınarhisar’daki olumsuz hava ve saha koşullarının Kırklarelispor cephesine ve maçı yönetecek hakemlere daha önceden bildirilmesi üzerine, Kırklarelispor kafilesi ve maçı yönetecek hakem triyosu maç saatinde Pınarhisar’a gelmedi.

Öte yandan geçen hafta da yine aynı sahada oynanması gereken, hatta ilk yarısı 40 dakika da olsa oynatılan ve 40.dakikada 0-0 iken bitirilerek, daha sonra olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Pınarhisarspor-Evrenspor maçı ileriki bir tarihte oynatılmak yerine, iki kulüp yöneticilerinin başvuruları sonrasında Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu birimlerince 0-0 olarak tescil edilmişti. Bazı spor çevrelerince böyle bir şeyin dünyanın hiç bir yerinde olmadığı, tehir edilen maçın aynı skorla(0-0) kaldığı yerden yada yeni baştan 90 dakika oynatılması gerektiği yönünde açıklamalar yapılırken, yine aynı sahada 45 dakika oynatılan ve aynı nedenlerle deplasman takımı 2-0 önde iken tamamlanamayan 16 Şubat 2008 Cumartesi günkü Pınarhisarspor A Genç ve B.Karıştıranspor A Genç Takımları mücadelesi ile Pınarhisarspor- Kırklarelispor Takımları arasında 17 Şubat 2008 Pazar günü oynamayan mücadelenin akıbetlerinin ne olacağı merakla bekleniyor.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 22:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?