2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRKLARELİ

Stadyum şehir dışına alınacak

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrasında halen şehir içerisinde bulunan Stadın kaldırılarak, şehir dışında belirlenecek olan alana yeni bir kompleks yapılması kararı alındı.

Vali Metin stadı şehir dışına çıkarmak için start verdi. Geldiği günden bu yana Kırklareli’nin çehresini değiştiren Vali Metin, stadın şehrin dışına çıkması için çalışmalara başladı.

Stadın şehrin dışına çıkmasının ardından Toprak Mahsulleri Ofisi’nin de Kavaklı’ya taşınması ile birlikte şehir içinde halk yararına kullanılacak bir çok alanın ortaya çıkacağını belirten Vali Metin, “Ankara’daki gezimiz sırasında gerekli başvurularda bulunduk. Projemiz başvurduğumuz makamlarda kabul gördü. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nu şehir dışına çıkartacağız. Böylece Stadyum’dan arta kalan alanı Belediye’ye devredeceğiz.
Belediye’nin Haziran ayındaki ilk toplantısına ben de iştirak edeceğim. Stattan geri kalan alan için de önemli düşüncelerimiz var. Festival alanı başta olmak üzere bu alana, kültür, spor ve eğlence faaliyetlerinin gerçekleşeceği bir tesis kurmak için hazırlıklara başlayacağız” dedi.

Önadım Haber
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2005 Salı 01:55:40
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 12:11:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?