7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Sucuktan domuz eti çıktı!

Kırklareli'deki bir işletmeye, üretimini yaptıkları sucuklara domuz eti karıştırdığı iddiasıyla 5 bin 700 lira para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, sucuk imalatı yapan bir işletmede yaptıkları denetimde aldıkları numune sucukları analiz için Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına bağlı İstanbul’daki laboratuvara gönderdi.

Yapılan tahlillerde sucuklarda domuz etine rastlandı. Kırklareli Tarım İl Müdürlüğü, bunun üzerine işletmeye 5 bin 700 lira para cezası uyguladı ve üretim haklarını geri aldı.

...
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 09:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolga bostas IP: 78.191.201.xxx Tarih : 24.04.2010 22:49:26

bukadar olur yanı. bız at etınden korkarken bunlarda olabılıyormu bu sehırde ustelık. aılece sucuğu sevıyoruz ozellıkle kırklarelı sucuğunu secıyoruz sındı gelde ye1 yetkılıler eksık bılgı vermıs sırket ısmınıde sızlerden rıca edelım kı bu tıp fırsat uskunlerıne aman vermeyelım. adamlar cezaya zaten razılar kazın geleceğı yerden tavuğu esırgemıyorlar daha caydırıcı olmalı onlemler. ısım ıstıyoruz kardesım ısım kım bunlar bılelım en doğal hakkımız bunlar yapılacaksa kamuoyu bılsın bız dıslayalım. elın fransızı bızım musluman olduğumuzu bılıyor ve onlem alıyor onlarmı musluman bızmı bellı değil. kurumlarımızı bu konuda goreve ve halka yardım etmeye davet edıyorum.