30
Mayıs
2024
Perşembe
KIRKLARELİ

Taraftardan eski hocalarına çağrı!

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Pınarhisarspor tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiriyor.

2008–09 Futbol Sezonu'nda oynadığı 10 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Pınarhisarspor Takımı, sahadan 3 kez de berabere ayrılırken, 5 maçtan da boynu bükük ayrılmak zorunda kaldı.

Eski Teknik Direktörü Ali Erpehlivan döneminde sürekli başarılı sonuçlara imza atan Pınarhisarspor 2008–09 Futbol Sezonunda adeta sefilleri oynuyor. Geçen yıl yaklaşık 50.000 TL. masraf yapan ve hem Pınarhisar İlçe Kaymakamlığı'ndan, hem de İlçe Belediyesinden destek gören Pınarhisarspor Yönetimi Ali Erpehlivan ile yolarını ayırmış ve çok sayıda transfer yaparak takımı tamamen değiştirmişti.

Ancak her şeye rağmen bu duruma sadece bir sezon dayana bilen kulüp yönetimi geçen yıl büyük ümitlerle transfer ettiği oyuncularla da yollarını ayırarak, 2008–09 Futbol Sezonuna sade bir giriş yapmak zorunda kaldı.

Ali Erpehlivan’ın ardından çok sayıda Teknik Adamla çalışan Pınarhisarspor Kulübü Ali Hoca'nın yerini doldurabilecek Teknik Adamı bulamadı.

Ali Erpehlivan döneminde 2006-07 Futbol Sezonunu açık ara farkla şampiyon olarak tamamlayan Pınarhisarspor Takımı oynadığı 18 maçta 15 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken, sadece 2 kez mağlup olmuş ve 46 puan toplamıştı. Rakip filelere rekor sayılacak seviyede tam 78 gol gönderen Pınarhisarspor kalesinde sadece 18 gol görerek, maç başına 1 gol yeme ortalamasıyla sezonu şampiyon tamamlamıştı.

Geçtiğimiz 2007-08 Futbol sezonu'nda da yüksek maliyetler sayesinde transfer ettiği oyuncular sayesinde oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik elde eden Pınarhisarspor sadece 2 kez yenilgi yüzü görürken, rakip filelere 15 gol atıp kalesinde 14 gol görmüştü.

2007-08 sezonunda 10 hafta sonunda 16 puan toplayarak ligde 4.sırada kendine yer bulabilen Pınarhisarspor, 2008-09 sezonunun 10. haftasında tarih sayfalarına utanılacak bir sayfa açacak yerde bulunuyor.

10 haftada sadece 2 kez galip gelebilen Pınarhisarspor, 3 beraberlik elde ederken, tam 5 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 15 gol atabilen Pınarhisarspor Takımı kalesinde 25 gol gördü ve -10 averajla ligin en çok gol yeyen takımları arasında yer alıyor.

Son 3 sezondur saha problemi nedeniyle ilk yarı maçlarını deplasmanda, ikinci maçlarını da içeride oynayan Pınarhisarspor Takımı özellikle bu sezon taraftarını da kızdırmış durumda.

Pınarhisarspor Taraftarları Ali Erpehlivan dönemini mumla aradıklarını ifade ederlerken, yönetimin bu işi götüremeyeceğini ve adam gibi birilerinin gelip takıma sahip çıkmasını istiyorlar.

4 Ocak 2009 Pazar günü Pınarhisarspor'un kendi evinde Yıldırımspor'a 3-1 mağlup olmasının ardından çılgına dönen bazı taraftarlar Vizespor'u örnek göstererek; "Vize Belediyesi'nin Vizespor'a sahip çıkıyor ve takımı başarıdan başarıya koşturuyor, Pınarhisarspor'a da adam gibi birilerinin bir el atmasının zamanı artık geldi" diyerek seslerini birilerinin duymasını istediler.

Çim sahanın hiç bir şeyi değiştirmeyeceğini ve takıma ciddi anlamda sahip çıkılması gerektiğine de değinen spor severler "ilçede spor olarak aktif durumda olan bir futbol vardı, onu da götüremiyorlar, Yetiş Ali Hoca" diyerek, Ali Erpehlivan gibi kimsenin olamayacağını belirttiler. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 08:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan çatlı IP: 88.233.34.xxx Tarih : 7.01.2009 15:36:28

vizesporu tebrik ederimm çok iyi transferler yapmışlarr 10 numaralarını ne zaman izlemeye gitsem şiov yapıoo uğurdaa çok iyi satroforr pınarhisarada başarılar diliyorumm