7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Tozaklı emin adımlarla...

TOZAKLISPOR- ERTUĞRULSPOR : 3- 0

SAHA:Pınarhisar
SAAT:14.00
HAKEMLER:Mutlu ÇIRPAN,Ahmet Emre BABAT,Fatih PERÇİMLİ

TOZAKLISPOR:Gürcan-Çınar,Ersoy,Tuncay-Erdinç,Mehmet,Tayfun,Alpay,Önder-Tanju,Mehmet
YEDEKLER:Muharrem,Şeref,Coşkun,
TEKNİK DİREKTÖR:Tali KELEP

ERTUĞRULSPOR:Gürkan-Şener,Mehmet,Barış,Hüseyin-Gökçer,Fatih,Cüneyt,Önder-Ersin,Erdem
YEDEKLER:Cenk,Görkem,Burak,Ender
TEKNİK DİREKTÖR:Mücellip PEHLİVAN

GOLLER:Alpay,Çınar,Tayfun(Tozaklıspor)
SARI KARTLAR:Çınar,Erdinç,Önder(Tozaklıspor)-Mehmet,Hüseyin,Cüneyt(Ertuğrulspor)
KIRMIZI KART:Hüseyin<ikinci sarıdan>(Ertuğrulspor) 


Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi B Grubu’nda Pınarhisar Sahasında 13  Mayıs 2007 Pazar günü saat:14.00’de oynanan mücadelede, Şampiyonluktan başka birşey düşünmeyen Tozaklıspor ile ligde artık prestij maçlarına çıkan Ertuğrulspor kozlarını paylaştılar. 6 Sarı, 1 de Kırmızı(ikinci sarıdan) Kartın gösterildiği maçta son gülen Tozaklıspor oldu.

Son haftalarda puan kaybına hiç tahammülü bulunmayan Tozaklıspor, sezonun ilk yarısında 8-0 mağlup ettiği rakibi Ertuğrulspor’a rövanşı maçında da şans tanımadı ve şampiyonluk yolundaki zirve iddiasını sürdürdü. Mutlu ÇIRPAN,Ahmet Emre BABAT,Fatih PERÇİMLİ hakem üçlüsünün yönettiği maça iki takım da sakin başladı. İlerleyen dakikalarında oyuna hakim olmayı başaran Tozaklıspor ilk yarıda Alpay’ın ayağından bulduğu golle devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gitti. Maçın ilk yarısında Tozaklıspor Tanju ile kullandığı bir penaltı atışını da gole çeviremedi. .

İikinci yarıda yer yer sertliklerin yaşandığı mücadelede, Tozaklıspor tecrübeli defans oyuncusu Çınar yaklaşık 40 metreden attığı jeneriklere örnek gösterilecek golle 2-0 öne geçti.. Ertuğrulspor’un maçın bazı bölümlerinde geliştirdiği etkisiz ataklar skoru değiştirmeye yetmezken, mücadelenin son dakikaları yaklaşırken Tozaklıspor Tayfun’un ayağından bulduğu golle durumu 3-0’a yaptı.. Mücadelede başka gol olmadı ve Tozaklıspor şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti.

Tozaklıspor Kulübü Başkanı Ahmet BİLGİ(PELE); Şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini ifade ederken, “final niteliğinde geçecek son 3 maçımızı da kayıpsız atlatıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz, bunun için ne gerekirse yapılacaktır” dedi.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2007 Pazartesi 14:21:54
Güncelleme :15 Mayıs 2007 Salı 01:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?