30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Tozaklı I.Tarih ve Kültür Sempozyumu

Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi'ne bağlı Tozaklı Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen "TOZAKLI I.TARİH VE KÜLTÜR SEMPOZYUMU" 17 Mayıs 2008 günü Tozaklı İlköğretim Okulu Bahçesinde gerçekleştirilecek.

Tozaklı Muhtarı Salim Atalay'ın girişimleri ile Tozaklı Köy Tarihinin sayfalarına bir ilk olarak geçecek olan "TOZAKLI TARİH VE KÜLTÜR SEMPOZYUMU" nun ilkinde Prof.Dr. Engin Beksaç(Trakya Üniv.), Arkeolog Gazeteci Erdem Yücel (Kenthaber Yayın Koordinatörü.), Araştırma Görevlisi İsmail Hakkı Kurtuluş(Trakya Üniv.), Öğretim Görevlisi Fırat Arapoğlu(Trakya Üniv.), Arkeolog Murat Naaş (Aktüel Arkeoloji Dergisi Müd.) ve Gazeteci Yazar Süleyman Karael (Kenthaber) konuşmacı olarak yer alacaklar. 

Tozaklı Köyü Muhtarı Salim ATALAY

17 Mayıs 2008 Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak programda Pınarhisar İlçe Kaymakamı Erkan Çapar, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Vahap Özoğlu, Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı, Kaynarca Belediye Başkanı Sait Uçan ve Yenice Belediye Başkanı Hasan Aykan Sempozyumun Onur Heyetini oluşturacak isimler arasında yer alıyor.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2008 Pazar 22:57:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuğçe balkan IP: 88.234.154.xxx Tarih : 16.08.2008 00:08:58

bn coşkun balkanın kızı tuğçe bugün daha köyden yn geldik çoks seviyorum köyü muhtarım bu yazıyı okuyorsanız feray ablama ve zeynep halama dermisiniz coşkun sabanın kızının selamı var sizi çok özlemiş din size kolay gelsin muhtarım ii akşamlar