30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Tozaklıspor:2 - Kofçaz Serhadspor:0

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi B Gurubu Takımlarından Tozaklıspor kendi evinde oynadığı maçta Kofçaz Serhadspor’u 2-0 mağlup etti.

SAHA: Pınarhisar Toprak
HAKEMLER: Hasan Erim, Hüseyin Özgür Yanık, Metin Çelik

TOZAKLISPOR: Gültekin Atlı, Ersoy Yalçın, Emrah Yener, Tuncay Akkanat, Erdinç Çelik, Mehmet Tunar, Tayfun Açıkgöz, Ersin Aydın Yalçın(Dk.74 Tayfun Uysal),Özkan Altıntaş(Dk.70Gökhan Altıntaş),Tanju Koç, Ferhat Davulcu
YEDEKLER: Tayfun Uysal, Gökhan Altıntaş
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Bilgi

KOFÇAZ SERHADSPOR: Yıldıray Kabataş-Emrah Sert, Emre Sert, Tamer Sezen, Fatih Eser, Hüseyin Doğuş, Mehmet Kılıf(Dk.63 Gülener Bodur),Koray İlhan(Dk.46 Hakkı Kurtuluş),Gökhan Çetintaş(Dk.78 Yılmaz Aydın),Alper Sezen, Esat Genç
YEDEKLER: Volkan Sezgin, Yılmaz Aydın, Gülener Bodur, Oğuz Çetin, Hakkı Kurtuluş
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Öztürk

GOL: Tayfun Açıkgöz(Dk.52)-Tayfun Uysal(Dk.90+3)
SARI KARTLAR: Hakkı Kurtuluş(Dk.49 Kofçaz Serhadspor)-Gökhan Altıntaş(Dk.77 Tozaklıspor)

Ligin ilk haftalarında inişli çıkışlı bir grafik çizen Tozaklıspor 13 Nisan 2008 Pazar günü Pınarhisar Toprak Saha’da Kofçaz Serhadspor’u ağırladı. 

Mücadelenin ilk yarısında oldukça zorlanan Tozaklıspor takımı rakibi karşısında atak bir oyun sergilemesine rağmen, aradığı golü ancak maçın 2.yarısında bulabildi. Tayfun Açıkgöz’ün ayağından bulduğu gol ile biraz olsun rahatlayan Tozaklıspor, maça ikinci yarıda dahil olan genç oyuncusu Gökhan Altıntaş’ın uzatma dakikalarında attığı gol ile mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Kofçaz Serhadspor’un 14 yaşındaki kalecisi Yıldıray Kabataş yaptığı mükemmel kurtarışlar ile farkı önlerken, gelecek için iyi sinyaller verdi. Centilmence geçen mücadelenin ardından her iki takım oyuncuları da bir birlilerin tebrik etti.

Tozaklıspor Teknik Sorumlusu Ahmet Bilgi; aldıkları bu galibiyetle yeni bir galibiyet serisi yakaladıklarını ve bu seriyi ileriki haftalarda da sürdürmek istediklerini belirtti. “İki hafta üst üste galip geldik, yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz” diyen Bilgi; bu yıl mutlaka 1.Amatör Ligi’ne çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 11:13:34
Güncelleme :15 Nisan 2008 Salı 12:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?