7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Trakya Fener yedi bitirdi

Trakya Fenerspor sezonun ilk yarısının son maçında Kentspor’u 7 golle farklı yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Kırklareli Amatör U-13 Liginde 21 Mayıs Cuma günü saat 18.30’da Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan mücadelede Trakya Fenerspor U-13 Futbol Takımı ligin mütevazı ekiplerinden Kentspor’u 7-1 yenerken 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Maç boyunca sahada top hâkimiyetini elinde tutan Trakya Fenerspor Takımı’nın 3 golüne Anıl(Güiza) imzasını atarken, diğer goller Burak, Doğuş, Alparslan ve Egehan’ın ayağından geldi.

Süper bücür yine sahnede

Savunmanın sağında gösterdiği müthiş performansla daha ilk maçtan dikkatleri üzerine çeken ve adeta defansın sigortası durumunda olan Alparslan, bu maçta başarılı oyununu bir golle süslemesini bildi.

Sağ taraftan gelişen bir Trakya Fenerspor atağında hücuma çıkan Alparslan, ceza sahasının dışından yaptığı aşırtma vuruşla mükemmel bir gol atarken üzerine düşen görevi yine fazlasıyla yerine getirmiş oldu.

Her geçen gün daha da iyiye

Trakya Fenerspor Kulübü Teknik Direktörü Gökhan Yüksel, her geçen gün gözle görülür bir şekilde daha da iyiye gittiklerini ifade ederken, başarının devamının gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Tüm maçlara büyük özveriyle gelerek, sürekli oyunculara moral-motivasyon yönünden destek olmaya çalışan yönetim kurulu üyesi Özhakan Hakan; alınan 7-1 galibiyetin ardından tüm oyuncuları kutlarken, Kulüp Başkanı İbrahim Dinçel, Başkan Yardımcısı Fatma Aykut ve Sportif Direktör Ali Erpehlivan da galibiyet sevincini oyuncularla paylaştılar.

 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 19:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?