7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Trakya Fenerspor 1 puan aldı

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun çiçeği burnunda ekiplerinden Trakya Fenerspor Onurla yaptığı mücadeleden 1 puan çıkardı.

Kırklareli Amatör U-13 Liginde Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda Onurspor ile karşı karşıya gelen Trakya Fenerspor U-13 Futbol Takımı 1-0 önde götürdüğü maçta kalecisinin hatasından yediği bir golle 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Rakibi karşısında mücadeleye oldukça hızlı başlayan Trakya Fenerspor daha maçın başında ard arda 3 tane korner atışı kullandı.

Kadircan Trakya Fenerspor Tarihine geçti

Gelişitirdiği etkili ataklarda aradığı golü Kadircan Karaman(12)’ın ayağından bulan Trakya Fenerspor Takımı ilk golünü Onurspor’a atmış oldu.

Kadircan Karaman da Onurspor ağlarına bıraktığı golle Trakya Fenerspor Kulübü’nün tarih sayfalarına ilk golü atan oyuncu olarak adını yazdırdı.

Emin adımlarla ilerlemek istiyoruz

Maçla ilgili izlenimlerini sorduğumuz Trakya Fener Spor Kulübü Başkanı İbrahim Dinçel daha çok yeni bir ekip olduklarına dikkat çekerken, takımda Trakya’nın çeşitli muhitlerinde faaliyet gösteren Fenerbahçe Futbol Okulları’ndan oyuncular olduğunu, Kırklareli, Lüleburgaz, Pınarhisar ve Hayrabolu’dan gelen oyuncularının daha henüz kaynaşma aşamasında olduğunu belirtti.

İlk iki maçlarını kaybetmelerine rağmen takımın oynadığı futbolun ilerisi için iyi sinyaller verdiğini ifade eden Başkan Dinçel; “bu hafta ilk golümüzü atıp, ilk puanımızı aldık, her geçen gün iyiye gidiyoruz, bu yolda basamakları yavaş yavaş çıkıp, emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

Kulüp Sportif Direktörü Ali Erpehlivan da; hazımla ve sabırla her geçen gün daha da iyi olacaklarına inandıklarını belirtirken, ileride Trakya Fener Takımının herkesin gıpta ile izlediği bir takım olacağını sözlerine ekledi.

 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 12:34:54
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 12:37:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?