7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Trakya’nın Feneri Işıldayacak

Kırklareli’nde yeni bir spor kulübü faaliyete geçti.

Trakya Fener Spor Kulübü adı altında kurulan ve Trakya’da çalıştırdığı takımlarla birçok önemli başarılara imza atmış teknik adam Gökhan Yüksel ile anlaşan Turkuaz-Sarı renklere sahip ekip Lüleburgaz’da faaliyetini sürdürecek.

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu nezdinde bu sezon U-13 Liginde mücadele edecek olan Trakya Fener Spor Kulübü Futbol Takımı yaptığı çalışmalarla lige iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Bu hafta sonu oynayacağı sezonun ilk maçında Lüleburgaz’da Vizespor U-13 Takımı ile karşılaşacak olan Trakya Fener Spor ilk maçında 3 puan hedefliyor.

Aynı zamanda Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Trakya Fener Spor Kulübü Başkanı İbrahim Dinçel; öncelikle bu sezon ilk defa mücadele edecekleri ligde fair-play çerçevesinde mücadele ederek, izleyenlere göze hoş gelen bir futbol sergilemek istediklerini belirtti.

Önümüzdeki yıllarda gençlerden oluşturacakları bir takımla büyükler liginde de mücadele etmek istediklerini ifade eden Başkan Dinçel; “amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin, kardeşliğin-dostluğun simgesi olan spor sayesinde topluma yararlı kişiler arasında yer almasını sağlamaktır” dedi.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 19:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?