30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

TREDAŞ'tan sahtecilere karşı uyarı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Erdoğan, son günlerde özellikle ilçelerde bazı kişilerin kaçak kontrolleri yaparak vatandaşları dolandıkları ihbarı aldıklarını ifade ederek, hiçbir şekilde elden tahsilat yapılmadığını söyledi. 

TREDAŞ'ın Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde 741 bin abonesi olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Ahmet Erdoğan, vatandaşları sahte kaçak ekiplerine karşı uyardı. Bazı kişilerin kaçak ekipleri gibi davranarak vatandaşların dolandırıldığı ihbarını aldıklarını kaydeden Erdoğan, "Son günlerde Çerkezköy merkezinden gelen ihbarlarda, üçüncü şahısların kendilerini TREDAŞ personeli olarak tanıtıp, kaçak kontrolleri yaptıklarını söyleyen dolandırıcıların bulunduğu tespit edilmiştir. Şirketimizce, enerji fatura
tahsilatları için hiçbir şekilde kurum personeli görevlendirilmemiş olup, tahsilatlarımız sadece kurumumuz vezneleri, anlaşmalı olduğumuz bankalar ve postane vezneleri aracılığı ile yapılmaktadır. Hiç bir şekilde elden tahsilat yapılmamaktadır. Bu nedenle, abonelerimizin bu tür dolandırıcılarla karşılaşması halinde para vermemesi ve en yakın polis karakolu ile Genel Müdürlüğümüz (0282) 258 26 91 no'lu telefonuna ve Fatura bildirimlerimizin arka sayfasında bulunan İşletme Müdürlüklerimizin telefonlarına ihbarda bulunmaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 12:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?