30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Vali Coş öğrencilerle buluştu

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Lüleburgaz Tek Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve İmam Hatip Lisesini gezerek öğrencilerle buluştu. Kaymakam Lütfullah Gürsoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü eşliğinde Lüleburgaz'da 10 Haziran Salı günü Tek Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Vali Coş, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. 

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde resim sınıfı öğrencilerinin resimlerini inceleyen Vali Coş, müzik sınıfı öğrencilerinin piyano ile seslendirdiği eserleri dinledi. Müzik sınıfı öğrencisi Emrah Özcan'ı piyanosu başında dinleyen Vali Coş, Emrah Özcan'a ileride Kırklareli'ni hatta Türkiye'yi temsil edecek yerlerde görmek istediğini, böylelikle gurularının katlanacağını belirtti. 

Öğrenciler tarafından büyük ilgi ile karşılanan Vali Coş, öğrencilerle de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.Öğrenciler Vali Coş'u okullarında tekrar görmek istediklerini belirterek, okullarına gelmeleri için davette bulundu. Vali Coş' ta öğrencilerin bu davetlerinin üzerine sık sık ziyaret edeceğini, öğrencilerin çalışarak başarılı olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 20:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?