7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Validen itfaiyeye denetim

VALİ AYDOĞDU İTFAİYEYİ DENETLEDİ

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, Kırklareli Belediyesi'ne bağlı itfaiyeyi ziyaret etti.

Kırklareli halkının daha iyi, kaliteli ve hızlı bir hizmet almalarını sağlamak amacıyla kamu kurumlarında denetimlerde bulunan Vali Aydoğdu, Kırklareli Belediye İtfaiyesi'ni ziyaret etti. İtfaiye Müdürü ve itfaiye şeflerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Aydoğdu, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte özellikle kırsal alanlarda yangın olaylarının artabileceği konusunda itfaiye mensuplarını uyardı. İtfaiye erlerinin yangınlara müdahale edip önleyerek, yangınların yanı sıra su baskınlarına

müdahale ederek zararsız hale getirmelerinde, afetler sonunda oluşan enkaz ve çöküntüler altında can ve mal kurtarma çalışmalarına katılarak önemli işler başarıldığını belirten Vali Aydoğdu, itfaiye mensuplarının kutsal bir görev yaptıklarını söyledi.

Kırklareli itfaiyesinin araç kapasitesinden çalışma şartlarına, teknik donanımlarından yeterlilik kapasitelerine kadar birçok konuda denetimlerde bulunan Vali Aydoğdu, halkın can ve mal emniyetini sağlamada gösterilen hizmetlere teşekkür ederek, itfaiye erlerine çalışmalarında başarılar diledi.

VALİ AYDOĞDU İTFAİYEYİ DENETLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 22:01:00
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 23:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?